Opettajat - pop & jazz -koulutus

Into Koponen

Into Koponen - sähkökitara, yhtyesoitto

 

Terve!

Olen Into Koponen, Oulun konservatorion sähkökitaran soitonlehtori vuodesta 2002 lähtien. Musiikkiopinnot aloitin 6-vuotiaana Kajaanin musiikkiopistossa. Soitonopettajaksi valmistuin Helsingin pop & jazz konservatoriosta vuonna 2000. Opettajinani toimivat mm. Jarmo Hynninen, Harri Louhensuo ja Pekka Luukka. Opetustyötä olen tehnyt 1990-luvun alusta alkaen mm. Pop & jazz konservatoriossa Helsingissä. Entisiä oppilaitani opiskelee nykyään musiikkikorkeakouluissa ympäri maailmaa sekä toimii soitonopettajina, musiikinopettajina ja ammattimuusikkoina monien artistien taustalla. Ohjaamieni bändien solisteista on tullut mm. Idols-voittaja ja Voice of Finland finalisti muutaman mainitakseni.

Opetushommien lisäksi olen tehnyt rutkasti soittokeikkoja. Eniten olen soittanut pop/rock ja country-musaa, mutta tuttua on myös teatterimuusikkona toimiminen tai vaikkapa tangokuninkaallisen komppaaminen. Vakituisista kiinnityksistä mainittakoon Freud, Marx, Engels& Jung (1999-2002) sekä vuoden 2008 idols-voittaja Koop Arponen, jonka yhtyeeseen kuuluin noin vuoden ajan hänen voittonsa jälkeen. Vuosien varrella yhteistyökumppaneina eri yhteyksissä ovat olleet mm. Jani Wickholm, Mikko Kuustonen, Esa Kaartamo, Aki Louhela, Pete Parkkonen, Heikki Silvennoinen, Pave Maijanen, Pate Mustajärvi, Sami Saari, Antti Tuisku, Laura Voutilainen, Jippu, Edu Kettunen ja Inga Söder.

Studiokokemusta minulla on levytysten lisäksi myös tv- ja radiomainosten soittamisesta. Levytyksiä on tullut tehtyä kymmenkunta ja niistä mainittakoon Freukkareiden Paikkoi ja pleisei, live-levy Sattuipa hassusti matkalla Forumiin ja YawnMoversin Wrong Line.

Toimin edelleen myös freelancerina eli jos soittohommia on tarjolla, niin äläpä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Tutustu Inton Youtube-kanavaan tästä!

Yhteystiedot:
Puh. 050-5330238