Kuvia Oulusta

Iltamaisema Oulun keskusta

Kaupungin kuvagalleriat

Oulun kaupungista on koottu pieni kuvakokoelma Google Kuvat -palveluun.  Lisäksi Google Drivessa on kuvia kaupunginjohtaja Päivi Laajalasta ja talousjohtaja, kaupunginjohtajan varahenkilö Jukka Weisellistä.

Kuvia voi käyttää Oulun kaupunkia käsittelevissä verkkojulkaisuissa ja painotuotteissa. Kuvan lähteenä on mainittava © Oulun kaupunki. Varmista käyttöoikeus Oulun kaupungin viestinnästä.

Verkkoalbumien aiheina ovat muun muassa julkiset rakennukset, kaupunkikuvat eri vuodenaikoina sekä kaupunginjohtaja.

Lisää kuvia Oulun kaupungista

Uuno Laukan kuva-arkisto

Sisältää yli 8000 vanhaa kuvaa. Kuvia koskevat tiedustelut voi osoittaa Museo- ja tiedekeskus Luupin kuvapalveluun.

Oulu 400 vuotta
Oulun juhlavuosi oli vuonna 2005. Kuvia juhlavuoden varrelta.

Julkiset ulkoveistokset
Oulun taidemuseo on koonnut sivuston Julkiset ulkoveistokset. Sivuilla on kuvat Oulun julkisista ulkoveistoksista. Hakuja voi tehdä tekijän, veistoksen nimen ja sijaintipaikan mukaan.

Googlen karttapalvelu

Googlen karttapalvelussa pääset katsomaan, miltä eri puolella Oulua näyttää. Hakukoneyhtiö Google on kuvannut kattavasti katunäkymiä eri puolilta Suomea karttapalveluunsa.

 


Katso kuva suurempana

 

Karttatie
Karttatie-palvelussa voit katsella valokuvia eri puolilta kaupunkia. Linkki näyttää sijainnin kartalla, kameraa klikkaamalla tulee esiin kuva.

Sijainti kartalla: Kuvat

Ilmakuvia Oulusta

Oulun opaskartta sisältää paikkahaun lisäksi myös ilmakuvia. Valitse Karttatien teemaksi ilmakuvat 2004. Kuvat on otettu kesällä 2004. Palvelussa on esillä myös ilmakuvia 1940- ja 1960-luvulta.

Sijainti kartalla: Ilmakuvia Oulusta

Kauppatorin nettikamera

// ]]>