Nuorten Putiikki Nuppu

Nuorten Putiikki Nuppu kauppakeskus Valkean kesäkadulla toimii myynti- ja testauspaikkana oululaisten koululaisten ja nuorten itse valmistamille tuotteille ja liikeideoille. Kauppa tarjoaa oppilasryhmille mahdollisuuden ideoida, valmistaa ja myydä tuotteita, joiden tuotot voidaan käyttää vaikkapa luokkaretkirahastojen kartuttamiseen.

Kauppa on avoinna maanantaisin ja tiistaisin. Keväällä 2021 Nuppu on auki 11.1. - 23.3. välisenä aikana.

Nuorten Putiikki tukee nuorten omaehtoista toimintaa ja aktiivista osallisuutta. Työmenetelmässä yhdistyvät yhteisöllisen ja yhteiskunnallisen nuorisotyön muodot. Yrittäjyyskokemus kasvattaa nuorista vastuullisia ja osallistuvia kansalaisia. Toiminta vahvistaa myös Oulun lapsiystävällistä toimintakulttuuria.

Opettaja, varaa ryhmällesi vuoro

Kokemusta nuorille asiakaspalvelusta, myyntityöstä ja ihmisten kohtaamisesta. Varaa ryhmällesi toimintapäivä Nuorten Putiikki Nuppussa!

Toimintapäivän kesto on klo 10:00 - 16:00. Toivomme, että ryhmät varaavat kokonaisia päiviä ja jakavat vastuut toiminnan ylläpitämisestä 4-6 nuoren ryhmiin. Jos ryhmällä ei ole mahdollisuutta sitoutua toimintaan koko päiväksi, tiedustele mahdollisuutta lyhyempään aikaan sähköpostitse.

Nuppu on maksuton pop-up -myyntipaikka Oulun ytimessä, Kauppakeskus Valkean kesäkadulla. Myyntipisteen rekvisiitta on valmiina odottamassa, joten tarvitsette mukaan vain yrittäjämäisen asenteen. Opettajat saavat kattavan ohjeistuksen ennen myyntipäivää.

Nuppua voi hyödyntää mm.

  • Asiakaspalvelu ja -myyntikokemuksen saamiseen
  • Tuotekehitykseen ja markkinatutkimusten tekemiseen
  • Varainkeruuseen

Varaa rohkeasti vuoro maksuttomaan Nuppuun ja ota Kesäkatu haltuun! Voit varata omalle ryhmällesi vuoron varauskalenterista. Jos tarvitset lisätietoja, olethan yhteydessä Eemeliin (eemeli.alanne(a)ouka.fi).

Lisätietoja

Yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäopettaja
Eemeli Alanne
p. 040 182 5114 // eemeli.alanne(a)ouka.fi

Suunnittelija
Maria Orrenmaa
p. 050 382 5878 // maria.orrenmaa(a)ouka.fi