Infoa tulevien 1. luokkalaisten huoltajille

02.02.2024

Hei,

keväinen tervehdys Rajakylän koulusta. Olettekin jo saaneet Wilmaan tiedon siitä, että lapsenne lähikouluksi on määritetty Rajakylän koulu.  Rajakylän koulun oppilaaksiottoalueen rajat ovat pohjoisessa Palosuontie ja Keskuskatu, etelässä Suolamännyntie.

Lapsen koulupaikka on osoitettu seuraavien perusteiden mukaisesti:​

  1. Terveydentilaan liittyvä tai muu erityinen syy​
  2. Sisarusperuste​
  3. Koulumatka​

Lisätietoja lähikoulusta ja sen määräytymisestä on kaupungin verkkosivuilla kohdassa kouluun ilmoittautuminen. Muuhun kuin osoitettuun lähikouluun haetaan paikkaa 25.1-13.2.2022 sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://ouka.inschool.fi/browecourses. Päätös muusta kuin lähikoulunkoulupaikasta ilmoitetaan Wilmassa 28.3. 

Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoimintapaikkaa voi hakea 1-2 luokan oppilaalle wilman kautta viimeistään 15.2. On tärkeä tehdä hakemus ajoissa, koska ryhmät muodostetaan hakemuksien perusteella. Päätös iltapäivätoimintapaikasta on luettavissa wilmasta 15.5. 

Ensimmäisen vieraan kielen valinta (A1-kieli)

Ensimmäinen vieras kieli alkaa ensimmäisellä luokalla. Koulussamme A1-kielinä tarjotaan englantia ja ranskaa. Ryhmän perustamisraja on 12 oppilasta. Valinta tehdään viikoilla 11-12 eli 11.3.-24.3.2024. Wilmassa.  Oulun kaupungin yhteiset infot A1-kielivalintoihin järjestetään Teamsissa 28.2.2024. Linkki löytyy lähempänä ajankohtaa koulumme verkkosivuilta ajankohtaista osiosta. 

Jos A1-kieli on joku muu kuin englanti, suositellaan vahvasti englannin valintaa neljänneltä luokalta alkavaksi A2-kieleksi.

Kouluun tutustuminen

Järjestämme kouluun tutustumisen toukokuussa keskiviikkona 8.5. Tällöin huoltajille ja lapsille on oma ohjelma.  Lähetämme tuleville koululaisille kutsukirjeet tutustumiseen. 

 

Tervetuloa Rajakylän kouluun

Anne Kumpula, rehtori
p. 044-7039268
anne.kumpula@ouka.fi