Holstinsalmenpolun alikulku ja Nallibaana, katu-, ympäristö- ja liikennesuunnitelmat

Kaupunginosat Hietasaari
Kuva, Holstinsalmentie, Nallibaana.

Kadut ja liikenne -yksikkö lähettää hyväksymiskäsittelyyn 13.4.2022 lainvoiman saaneeseen Hietasaaren kaupunginosa kortteli 1 sekä puisto-, lähivirkistys-, vesi- ja katualueet (Lehtokylä) koskeva asemakaavan muutokseen (564-2522) perustuvat Holstinsalmenpolun alikulun ja Nallibaanan katu- ja ympäristösuunnitelmat.

Suunnitelman mukaan Hietasaarentien ja Holstinsalmentien liittymä parannetaan kiertoliittymäksi ja Holstinsalmenpolulle tulee alikulkukäytävä Hietasaarentien ali. Holstinsalmenpolku parannetaan baanatyyppiseksi jalankulku- ja pyöräilyväyläksi. Väylien valaistus uusitaan.

Alueen vesihuollon, sähkönjakelun, kaukolämmön sekä tietoliikenteen varusteita saneerataan ja laajennetaan.

Suunnitelma liittyy pohjoisosassa erillisenä suunnitelmana toteutettavaan Vaakunakylän ja Lehtokylän alueiden katujen, ympäristön ja vesihuollon rakentamiseen. Lännessä suunnitelma liittyy Holstinsalmentien erilliseen suunnitelmaan.

Alikulkujärjestelyissä on varauduttu mahdollisesti myöhemmin erillisen suunnitelman mukaan toteutettavaan Hietasaarentien länsipuolelle toteutettavaan jalankulku- ja pyöräilyväylään (Hevosbaanaan).


Hankesivulla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman yksityiskohdat ja korkeustiedot tarkentuvat suunnittelun edetessä. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona, pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta: katusuunnitelmat@ouka.fi.

 

Eteneminen

Käynnistysvaihe

Valmis

Hyväksymisvaihe

Valmis

Yhteystiedot

Kohteen sijainti