Vauva- ja perheuinti

Turvallinen vauva- ja perheuinti www.suh.fi

Liikuntapalveluiden vauva- ja perheuintitoiminta on SUH:n kriteerien mukaan turvallista ja laadukasta.

Ajankohtaista

VAUVA- JA PERHEUINTI OULUSSA

Vauva- ja perheuinti on perheen yhteinen, lapsen ehdoilla tapahtuva, aktiivinen leikkihetki puhtaassa ja lämpimässä vedessä koulutetun ohjaajan turvallisessa ohjauksessa. Vauvauinnin tavoitteena on tutustuttaa lapsi veteen turvallisissa olosuhteissa ja tehdä lapsesta veden ystävä. Oulun kaupunki järjestää vauva- ja perheuinteja Oulun uimahallissa (Raksila) ja Vesi-Jatulissa Haukiputaalla. 

Järjestämämme vauvauinnit on tarkoitettu alle 1-vuotiaille lapsille. Uintien aloitusikä on 3-6 kk ja paino vähintään 5 kg. Poikkeuksena aloitusikään on 7-9 kk ikäisille tarkoitettu aloittavien, ennen vauvauinnissa käymättömien lasten ryhmä. Perheuinnit ovat tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille, mukaan voi ilmoittautua, vaikka ei olisi osallistunut vauvauintiin.

Erityislapset ovat tervetulleita ryhmiimme. Erityislapsella tulee kuitenkin olla lääkärin lupa aloittaa uintiharrastus. Lisäksi toivomme, että kerrotte uintiturvallisuuteen liittyvistä erityistarpeista etukäteen ohjaajille esimerkiksi sähköpostilla tai viimeistään altaalla ennen uintien aloittamista.

Ennen vauvauintien aloittamista järjestetään pakollinen infotilaisuus, josta tiedotetaan ryhmäpaikan saaneita sähköpostitse. Pyrimme ilmoittamaan infotilaisuuden päivämäärän ja kellonajan ilmoittautumisjärjestelmässä, ryhmän kohdalla olevassa lisätietoja kohdassa, jotta voitte varautua tilaisuuteen hyvissä ajoin. Perheuintipaikan saaneille lähetetään varmistus paikasta ryhmässä sekä ohjeistusta sähköpostitse.

Ilmoittautuminen vauva- ja perheuintiryhmiin tapahtuu ainoastaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Tiedotamme tällä sivustolla ajankohtaista-laatikossa tulevista ilmoittautumisajankohdista hyvissä ajoin ennen tapahtuman aukeamista. Ilmoittautumisia on neljä kertaa vuodessa. Lue ohjeet ja lisätiedot ilmoittautumisjärjestelmästä huolellisesti ennen ilmoittautumista. 

Alhaalta löytyvistä vetolaatikoista löydät Oulun uimahallin tai Vesi-Jatulin yhteystiedot, samoin kuin tietoa kyseiseen uintipaikkaan. Laitathan viestiä asiaasi koskevan hallin osoitteeseen.

Oulun uimahallin (Raksila) vauvauinnit

Vesi-Jatulin vauvauinnit