Liikuntaluokat

Opiskelu liikuntaluokilla

Tiesitkö, että Kaukovainion koulussa on liikuntaan erikoistuneita luokkia. Liikuntaluokkien opetuksessa tarjotaan liikunnallisesti taitavalle oppilaalle mahdollisuus liikkua oman taitotasonsa mukaan ja kokea iloa liikunnasta. Tarkoituksena on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä monipuolisen ja elämyksiä tarjoavan liikunnan kautta. 

Tavoitteena on, että oppilas voi liikkua koulupäivän aikana vähintään liikunnan suosituksia vastaavan määrän. Liikuntaluokalle voivat hakea kaikki liikunnalliset ja liikunnasta kiinnostuneet lapset – sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija. Myöskään harrastamallasi liikuntalajilla ei ole merkitystä, koska monipuolinen liikunnanopetus tukee kaikkien liikuntalajien harrastamista.

Meillä voit jatkaa liikunnan opiskelua myös yläkoulun puolella. Alakoulumme liikunnan erikoisluokalla opiskelleet voivat siirtyä suoraan yläkouluun liikuntapainotteiselle luokalle – opiskelua voi siis jatkaa omassa tutussa porukassa. Liikuntapainotteisella luokalla liikuntaa on vähintään 4 tuntia viikossa koko yläkoulun ajan!

Tervetuloa iloisten liikkujien joukkoon!

Liikuntaluokat

Hakeminen liikuntaluokalle

Liikuntapaikat

Liikuntaluokat 2023-2024

Kerhot