Tietoa sivustosta

Hyvinvoinnin tarjotin on ikääntyviä palveleva sivusto, joka kokoaa ikääntyneille suunnattua terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää, ennaltaehkäisevää tietoa sekä tietoa järjestöjen, yksityisen sektorin ja kunnan hyvinvointia tukevista palveluista. Alueen yritysten palveluita löytyy hyvinvoinnin tarjottimelta Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä (PSOP) -linkkien kautta. Hyvinvoinnin tarjottimen sisällöt ovat kaikille avoimia, eivätkä vaadi kirjautumista.

Sivuston on koonnut Avaus-hanke yhdessä oululaisten ikäihmisten ja Oulun kaupungin työntekijöiden kanssa. Hyvinvoinnin tarjotin on osa Oulun kaupungin nettisivustoa.

Sivuston sisältö on jaettu viiteen tiedon löytämistä helpottavaan aihealueeseen, joita ovat hyvinvointi ja terveys, toimintaa ja yhteisöjä, apua arkeen, koottuja yhteystietoja ja veteraanit. Sivustolla siirrytään ylälaidassa olevien välilehtien (1), murupolun (2) tai vasemmalla olevan navigointipuun (3) kautta tai valitsemalla näytöltä haluttu linkki/kuva (4). Murupolulta voi siirtyä Oulun kaupungin internet-sivujen etusivulle. Näytössä näkyvää tekstin kokoa on mahdollista muuttaa ruudun yläreunassa olevilla A- ja A+ näppäimillä.

 

Sivuston tavoitteena on tarjota luotettavaa ja ajan tasalla olevaa tietoa. Hyvinvoinnin tarjottimelta on linkkejä Oulun kaupungin sivuille sekä muihin sivustoihin. Oulun kaupunki ei vastaa ulkopuolisten palveluntarjoajien palvelujen sisällöstä, saatavuudesta, tietojen oikeellisuudesta taikka omistus- tai tekijänoikeuksista. Hyvinvoinnin tarjottimelle saa tehdä linkkejä, kun noudattaa tekijänoikeussäännöksiä ja hyvää tapaa.

Verkkopalvelun tarjoamat liitetiedostot ovat pääosin pdf-tiedostoja. Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan jokin lukuohjelma, esimerkiksi Adobe Acrobat Reader sopii tarkoitukseen. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.

Oulun kaupungilla on oikeus vapaasti muuttaa sivuston sisältöä tai käyttöehtoja, lakkauttaa sivusto tai keskeyttää sivustopalvelun tarjoaminen huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Oulun kaupungin ja sivuston käyttäjän väliseen suhteeseen sovelletaan Suomen lakia.

Palautetta www-sivuista voi lähettää yleisellä palautelomakkeella. Palautemahdollisuus löytyy kaikilta sivuilta.

Sivuston etusivulle pääsee lyhytosoitteella www.ouka.fi/65plus