Seniorikortti

Seniorikortti on tarkoitettu oululaisille 65 vuotta täyttäville ja iäkkäämmille itsenäiseen kuntoiluun. Kortin voit hankkia sen vuoden alussa, kun täytät 65 vuotta. Kortti maksaa 30 euroa ja se on voimassa puoli vuotta ostopäivästä.

Seniorikorttia varten tarvitset OuluCardin(3,60 €), jonka voi ostaa kaupungin liikuntalaitosten palvelupisteistä tai Oulu10-palvelupisteistä. Palvelupisteissä korttiin ladataan käyttöoikeus puoleksi vuodeksi eteenpäin.

Seniorikortilla voit harjoitella kuntosalilla sekä käydä uimassa ja vesivoimisteluissa. Oulun uimahallin nyrkkeilysalilla on viikosta 9 alkaen yleisövuoro maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11, johon sisäänpääsy myös seniorikortilla on mahdollista.

Kortin käyttöajat ovat ma-pe klo 16.00 saakka ja viikonloppuisin liikuntapaikkojen aukioloaikojen mukaisesti.  Huomioithan, että seniorikortilla sisäänpääsy kulkuporteista päättyy ma-pe klo 15.30, jonka jälkeen sisäänpääsy seniorikortilla ei ole enää mahdollista.

Seniorikortti käy myös Tuiran talviuintipaikkaan.

Jos sinulla ei ole korttia mukana, peritään kuntoilumaksu. Kortti ei oikeuta sulkapallon pelaamiseen eikä ohjattuihin kuntosali- ja saliliikuntaryhmiin.

Lisätietoja saat liikuntapaikkojen palvelupisteistä.