In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

HIIRIHAUKKATALO

Käyntiosoite

Hiirihaukantie 4, 90250 Oulu

Yhteystiedot

Rehtori Timo Kettunen
044-703 9230
Timo.Kettunen(a)ouka.fi

 

Koulusihteeri Meri Toivonen
050-316 6679
Meri.Toivonen(a)ouka.fi

 

Apulaisjohtaja vs. Sohvi  Sundqvist-Holappa
Oppilashuolto
050-591 8693
Sohvi.Sundqvist-Holappa(a)eduouka.fi

 

Apulaisjohtaja Kai Lotvonen
Hallinto
050-591 7934
Kai.Lotvonen(a)ouka.fi

 

Virastomestari Antti Pihkala
044-703 9856
Antti.Pihkala(a)ouka.fi

 

Opettajat
Löydät opettajien yhteystiedot Henkilökunta -sivulta

Verkkosivut

www.kaukovainio.fi
Google maps karttalinkki

Hiirihaukkatalossa tarjotaan esiopetusta, perusopetusta 1-9-luokille, iltapäivätoimintaa, kansalaisopiston kursseja ja nuorisotoimintaa. Lisäksi talossa toimii kaikkia kuntalaisia palveleva kirjasto. Perusopetus sisältää yhtenäistä perusopetusta, liikunnan erikoisluokkatoimintaa, valmistavaa opetusta, joustoryhmäopetusta ja kerhotoimintaa.

Esiopetuksen vanhempainilta

Esiopetuksen vanhempainilta on torstaina 7.9. klo 17-18.30 Kaukovainion koululla. Sisäänkäynti omista eskariovista. Aloitamme illan koulun ruokasalissa, Puhuvetissa, mistä siirrymme sitten omiin luokkiin.

Kevätjuhla

Vietimme kevätjuhlaa tiistaina 30.5. Teemana oli tänä vuonna Sirkus. Meininki oli vauhdikasta ja iloista. Yleisö antoi monessa kohdassa spontaanit ablodit esiintyjille. Katso kuvia.

Suomi 100 juhlapuun istutus

Istutimme Suomen juhlavuoden kunniaksi juhlavuoden kuusen Hiirihaukkatalon etupihalle. Hoidimme istutuspuuhat, otimme kuvia, yksi oppilaamme lausui tilaisuudessa oman runonsa ja lauloimme lopuksi Maamme-laulun. Katso kuvia.

SATAVUOTIAS

”Täytti isänmaa sata vuotta, sitä koko vuoden juhlit suotta; vastahan täytti 99, kaikki samaa sakkia, kaksi samaa lukua; ei tarvitse työläisten takkia, ei porvareiden pukua.

Tämä on juttu uusi, istuta oma juhlapuusi; täyttää Suomi suuria vuosia, on lyyrikoiden tekstit uusinta kuosia. Varsinkin erään ’ tietyn miehen, runoilijan, nerokkaiden ja viisauden tekstien punoilijan.

Talous on mitä on, ei anneta sen estää arkipäivää. Politiikka on mitä on, ilman sitä ei olisi huonehäivää; on liittoja sekä tukea paljon tarjolla myös täällä, ei muut yhteiskunta mihinkään edes poutasäällä.

Kuluttuuri ja kieli rikasta on, toinen on aivan voimaton. Juhlapäivää odotetaan ja tehdään vaikka proosakirja. Ilmaisia ämpäreitä jonotetaan, jonossa Marianna, Johanna ja Mirja.

Suomi syntyi sotkan munasta, ihminen tuli Pieksämäen yöjunasta; pestiin tukka tervalla ja hampaita ei millään, haisi varmasti pahalle, sitä en kiellä millään.

Kaikesta huolimatta Suomi on rakas, rakastettava, rakkain; maa tuhatjärvinen.

Alussa oli maa, kuokka ja Jussi. Jussi oli ihminen. Ken tietää.”

A.Ojala, 7B

Kasien juhla yseille

Kevään juhlaperinteisiimme kuuluu, että kasit järjestävät oman juhlansa lähteville ysiluokkalaisille. Tilaisuudessa on esityksiä, jaetaan huomionosoituksia, lauletaan ja osoitetaan arvostusta lähteville peruskoululaisille. Juhlan päättää juhlaruokailu Puhuvetissa, jossa kahdeksasluokkalaiset tarjoilevat juhla-aterian ysiluokkalaisille pöytään. Juhlaruokailun yhteydessä rehtori pitää oman puheensa, opettajaedustaja omansa ja oppilas kiitospuheen. Katso kuvia.

Kevätjuhla

Hiirihaukkatalon kevätjuhla järjestetään tiistaina 30.5. Aloitamme yhteisellä 8. luokkien järjestämällä kahvitilaisuudella Puhuvetissa klo 17.30, kevätjuhla alkaa Haipakassa klo 18.00. Juhlassa esiintyvät koulumme 1, 3, 5 ja 7- luokkien oppilaat. Olette sydämellisesti tervetulleita!

Esikoululaisten kevätjuhla

Esikoululaisten kevätjuhla on Haipakassa tiistaina 23.5.2017 klo 18-19.

Vappu

Vietimme jälleen perinteistä vappuriehapäivää perjantaina 28.4. Kaikilla on tosi mukavaa ja uudet KykyKaketkin saatiin valittua. Katso kuvia.

Perinteinen hiihto- ja tapahtumapäivä

Vietimme perjantaina 3.3. jo perinteeksi muodostunutta hiihto-ja tapahtumapäivää Hiirihaukkatalossa ja Hiirosen ulkoilumaastoissa. Suksi kulki, aurinko paistoi ja makkara maistui. Katso kuvia.

Ystävänpäivä

Vietimme perinteistä ystävänpäivää koulussamme monenlaisten erilaisten tapahtumien muodossa. Valitsimme myös tämän lukuvuoden symppikset eri luokilta. Katso kuvia.

Kansanedustajan vierailu

Suomi 100 –juhlavuoden tiimoilta kansanedustajat vierailevat kouluissa. Tiistaina 17.1. kansanedustaja Tytti Tuppurainen vieraili koululla. Ensin keskustelimme salissa 4.-9-luokkalaisten kanssa ja sen jälkeen vielä oppilaskunta keskusteli kansanedustajan kanssa osallisuudesta ja vaikuttamisesta. Mielenkiintoista ja mukavaa! Katso kuvia.

Eskarista ekalle- vanhempainilta ke 25.1.2017 klo 18.00

Hyvät esikoululaisten huoltajat! Tervetuloa Eskarista ekalle - vanhempainiltaan keskiviikkona 25.1.2017 klo 18.00 alkaen Kaukovainion kouluun. Vanhempainilta pidetään Mettä - solussa ja sisäänkäynti on jalkapalloareenan puolelta. Illan aikana keskustellaan koulun aloittamiseen liittyvistä tärkeistä asioista. Vanhempainillassa ovat mukana mm. koulun rehtori, opettajia, oppilashuollon, nuorisotoimen ja koululaisten iltapäivätoiminnan henkilöstöä sekä esiopettajat. Lämpimästi tervetuloa! terveisin Hiirihaukkatalon ja Hiirulaisenkujan eskareiden sekä koulun väki

Tervetuloa liikuntaluokalle 2017!

Kaukovainion koulussa aloittaa jälleen ensi syksynä 3.-luokalta käynnistyvä liikuntaluokka. Liikuntaluokka sopii liikunnasta kiinnostuneille lapsille. Liikuntaa on noin viisi tuntia viikossa ja perusperiaatteena on laaja monipuolisuus. Liikuntaluokat tukevat luokalla opiskelijoiden muutakin koulunkäyntiä motivoivalla tavalla. Tästä meillä on jo yli kymmenen vuoden kokemus. Infotilaisuus liikuntaluokalle pyrkimisestä järjestetään maanantaina 16.1. klo 17.30 Kastellin monitoimitalon auditoriossa. Lisätietoa luokasta ja hakemisesta: Tervetuloa liikuntaluokalle ja Oulussa koulussa opas.

Joulujuhla

Vietimme joulujuhlaa tiistaina 20.12. ” Joulu alkaa viimeistään koulun juhlista”, totesi moni vanhempi juhlan jälkeen. Hyvää Joulua kaikille! Katso kuvia.

Joulunajan aikatauluja

Tiistai 20.12.

  • Oppilaiden koulupäivä päättyy lukujärjestyksen mukaisesti tai viimeistään klo 13.15.
  • Hiirihaukkatalon joulujuhla Haipakassa (Sali) klo 18. Esiintymisvuorossa ovat eskarit, kakkoset, neloset, kuutoset ja kasit.

Keskiviikko 21.12.

  • Oppilailla koulua klo 9-13
  • Pikkujouludisco 1-6-luokille Haipakassa klo 12.15 alkaen.

Torstai 22.12.

  • Joulukirkko kappelissa
  • Oppilailla koulua klo 8.45-12.00

Joululoma pe 23.12. – su 8.1.

Itsenäisyyspäivä

Järjestimme perinteisen itsenäisyyspäivän tilaisuuden perjantaina 2.12. Haipakassa. Tunnelma oli juhlava ja arvokas. Katso kuvia.

Koripallomenestystä

3A-luokan hymytytöt voittivat Pikkusudet-koripalloturnauksen. Katso kuva

Monialaista oppimista

Kahtena syyskuisena päivänä kolmas- ja neljäsluokkalaiset opiskelivat metsäasioita. Oppilaat toimivat Hiirosen ulkoilualueella pienryhmissä. Päivien aikana oppilaat tekivät taidetta, mitattasivat puiden korkeuksia, suunnistivat ja tunnistivat kasveja. Oppilaat opettelivat myös englanniksi pääilmansuunnat, harjoittelivat kompassin käyttöä ja tutustuivat englannin kielisiin luontosanoihin. Katso kuvia.

Menestystä suunnistuskisoissa

Koulumme oppilaat pärjäsivät hienosti kll:n oulun piirinmestaruussuunnistuskisoissa. Kolmannen luokan tyttöjen ja poikien parisarjoissa tuli voitot. Lisäksi 9. luokan pojat nappasivat pronssia ja 3. luokan pojat ylsivät sijoille 4. ja 6. henkilökohtaisissa sarjoissa. Katso kuva.

Iltapäivätoiminnan syysretki

Iltapäivätoiminta lähtee retkelle Liminganlahden luontokeskukseen tiistaina 27.9. Ohjelmassa on oppaan kanssa käyntiä lintutornilla, elämää Liminganlahdella-multimediaesitys ja lintujen kahdeksan vuodenakaa-näyttely. Päivä päättyy nuotiolla makkaran paistoon.

Elokarnevaalit

Vietimme perinteistä Elokarnevaalipäivää lauantaina 3.9. yhdessä asukkaiden ja alueen muiden toimijoiden kanssa. Ilmakin oli erittäin suosiollinen ja tapahtumaa riitti. Katso kuvia.

Orkesterivierailu

Oulun Sinfonian puhallinorkesteri vieraili koulullamme 23.8. Konsertissa kuultiin soitinesittely ja mm. Harry Potter-musiikkia. On hienoa, että Oulun Sinfonia kiertää kouluja ja tarjoaa oppilaille ja koko talolle upeita elämyksiä! Katso kuva.

Esiopetuksen vanhempainilta

Esiopetuksen vanhempainilta on keskiviikkona 14.9. klo 17- .
Yhteinen aloitus koulun ruokalassa, minkä jälkeen Tiirojen, Lokkien ja Viklojen vanhemmat kokoontuvat omiin luokkiin. Kulku eskariovista .

Koulua alkaa

Koulu alkaa keskiviikkona 10.8. klo 9:00 ja päättyy klo 12:00.

Päättäjäisjuhla

Ysiluokkalaisten päättäjäisjuhlaa vietettiin lauantaina 4.6. Katso kuvia.

Ysien juhla

Kahdeksasluokkalaisten järjestämää Ysien juhlaa vietettiin keskiviikkona 1.6. Katso kuvia.

Koulun kevätjuhla

Koulun kevätjuhlaa vietettiin meriteemalla tiistaina 31.5. Katso kuvia.

Eskareiden kevätjuhla

Eskarit viettivät kevätjuhlaansa Haipakassa tiistaina 24.5. Katso kuvia.

Vappukarnevaalit

Perjantaina 29.4. vietettiin Hiirihaukkatalossa perinteisiä vappukarnevaaleja naamiaisten ja KykyKaken merkeissä. Katso kuvia.

Kuorolaisten äitienpäivätilaisuus

Järjestimme kuorolaisten äideille äitienpäivätilaisuuden ja aamukahvit keskiviikkona 4.5. Kuoro lauloi äideille lauluja kahvittelun lomassa.
Kuvia

Kaukovainion kirjaston kesäaukioloajat

Kaukovainion kirjasto on 4.6.-7.8. auki seuraavasti: ma-ti 12-19, ke-pe 9-15.

Uusien ekaluokkalaisten tutustumisiltapäivä

Uusien ekaluokkalaisten tutustumisiltapäivä järjestetään maanantaina 16.5. klo 14-16. Oppilaat pääsevät tutustumaan opettajiin, käymme huoltajien kanssa läpi koulun toimintaa ja keskustelemme yhdessä tulevasta koulun aloituksesta. Tervetuloa!

Akseli Klonk vieraili

Akseli Klonk -teatteri vieraili koulullamme 31.3 ilahduttamassa oppilaita eskari-ikäisistä kolmasluokkalaisiin.  He esittivät tarinan Matkalla myllylle, joka on tanskalaiseen kansansatuun pohjautuva tarina pojasta, jonka äiti lähettää matkaan hakemaan vakallista jauhoja. Oivaltavan hauskassa välineteatteriesityksessä "kirjastotäti" kertoi sadun kirjoilla ja kirjahyllyllä. Katso kuvat.

Yläkoululaisten ystävänpäiväntanssiaiset

Järjestimme ystävänpäiväperjantaina 12.2. yläkoululaisten ystävänpäivätanssiaiset. Tunnelma oli iloinen ja mukava! Kuvat.

Oulun Koulun Kohinaa

Oulun Koulun Kohinaa on joka kevät ilmestyvä Oulun alakoulujen kevätlehti, jolla on yli 50-vuotinen perinne. Lehden sivuilla on alakoululaisten lasten tekemiä kuvataidetöitä ja kirjoituksia sekä monenlaisia juttuja koulujen arjesta.

Kohinaa myydään keräämällä ennakkotilauksia. Myyntiaika on 12.2.-14.3.2016. Lehti ilmestyy 15.4.2016 ja silloin oppilas vie lehdet tilaajille. Raha liikkuu vasta silloin. Lehti maksaa 7€ ja oppilas saa siitä myyntipalkkiota 1,50€ / lehti ja kouluun tuodaan 5,50€ / lehti.

Kohinan tuotolla saadaan aikaan paljon hyvää alakoululaisille: koulut saavat stipendirahaa keväällä alakoululaisille jaettavaksi ja jo vuosia kaikille 5-luokkalaisille on tarjottu vierailukäynti, jonka kohteena on pitkään ollut Kierikkikeskus. Tällä tavalla suuri anti Kohinatuotoista osuu jokaiselle oppilaalle vuorollaan.

Kohinaa kannattaa myydä erityisesti omille tutuille ja lähipiirille: esim. omaan kotiin, isovanhemmille, kummeille ja naapureille. Viime vuoden Mestarimyyjät löytyivät meidän koulustamme. Nykyinen 4A-luokka möi yhteensä 166 lehteä.  Toivomme menestystä myös tämän vuoden myyntityöhön!

Terveisin Kulttuuritiimi 

HYVÄ MINÄ!

Aloitimme kolmos- ja nelosluokkien kanssa uuden vuoden HYVÄ MINÄ! –projektilla. Kyseessä on oppilaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvä oppikokonaisuus, jossa oppilas tutkii omia elämäntapojaan monipuolisilla toiminnallisilla työtavoilla. Oppilaat tutustuvat projektissa neljään osa-alueeseen: - liikunta - sosiaaliset taidot ja tunnetaidot - ravinto - terveys ja lepo. Tavoitteena on oppilaiden itsetunnon vahvistaminen, omien elämäntapojen kartoittaminen, itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin lisääntyminen. KATSO VIDEOITA: Hyvä minä!Viikko 1 ja Viikko 2.

Tule oppimaan tietotekniikkaa Hiirihaukkataloon Kaukovainion kirjastoon!

Oulun kaupunginkirjasto tarjoaa maksutonta ja kaikille avointa opastusta tietokoneen käyttöön Kaukovainion kirjastossa. Opastukset sopivat tietokoneen käyttöä aloitteleville tai perusasioiden kertaamista tarvitseville.

Opastuksiin mahtuu 10 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan p. 08 558 47 405.

ma 22.2. klo 13-15 Tietokone ja netti tutuksi I
ti 23.2.  klo 13-15 Tietokone ja netti tutuksi II
ke 24.2. klo 13-15 Tiedonhaku internetissä ja kirjaston verkkosivulla to 25.2. klo 13-15 Sähköposti

Tietotekniikkaopastuksia järjestetään myös muissa kirjastoissa huhtikuussa.

TERVETULOA LIIKUNTALUOKALLE 2016!

Kaukovainion koulussa aloittaa syksyllä 2016 kolmannella luokalla liikuntaluokka. Lisätietoa: Tiedote ja Oulussa koulussa-opas.

Vuolle-opiston kurssit

Vuolle-opiston kursseja Hiirihaukkatalossa. Tule mukaan! Katso kurssit.

Tervetuloa joulujuhlaan!

Lämpimästi tervetuloa Kaukovainion koulun joulujuhlaan Hiirihaukkatalolle keskiviikkona 16.12. klo 18.00. Juhlassa esiintyvät eskarit, 2., 4., 6. ja 8. luokan oppilaat. 9.-luokkalaisten kahvio aukeaa klo 17.15. Myytävänä kahvia ja joululeivonnaisia. Katso kuvia.

Nukketeatteriesitys tunteista

Pikkumetsäläiset pääsivät katsomaan koululla viime viikolla nukketeatteriesitystä EMPATIA. Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan luokanopettaja- ja varhaiskasvatuksen opiskelijat pitivät nukketeatteriesityksen tunteista. Opiskelijat olivat suunnitelleet ja toteuttaneet esityksen osana kurssia Nukketeatteri ja Monikulttuurisuus. Esityksen käsikirjoitus, nuket ja musiikki on täysin opiskelijoiden itsensä suunnittelemia ja tekemiä. Projektin opettajina toimivat musiikkikasvatuksen opettaja Leena Poikela ja käsityö/taidekasvatuksen opettaja Pia Leppänen-Keränen. Nukketeatteriesityksen toteuttivat siis opiskelijat Marja Jälkö, Maarit Ristimella, Pilvi Silomaa, Henna Heikkinen, Pia Ripatti, Siiri Salminen, Emma Salo, Emilia Saarinen, Anni Rantakukko, Iiris Vähänikkilä, Essi-Maaret Roukala ja Iivi Gröhn. Katso kuvia.

Kotkottajat vieraili vanhainkodissa

Koulumme kuoro Kotkottajat vieraili Hiirosen vanhainkodissa marraskuussa laulamassa ja leikittämässä vanhuksia. Ilo oli molemminpuolista. Palkaksi saimme mehua ja pullaa. Katso kuvia.

Kaukovainion koulualueen elokuvakerho

Tervetuloa ELOKUVIIN sunnuntaina 13.12.2015! Lipun voi käydä hakemassa Kaukovainion kirjastosta ti 2.12. – pe 11.12.2015 välisenä aikana. Lisätietoa kerhosta ja elokuvista löytyy Kerhot-sivulta.
FACEBOOK: Elokuvakerho Kaukovainiolla 2015

Kaikki kirjastot ovat kiinni 21.12.2015-6.1.2016

OUTI-kirjastojen käyttämä kirjastojärjestelmä vaihtuu vuoden vaihteessa avoimen lähdekoodin KOHA-järjestelmään. Vaihdoksesta johtuen kaikki kirjastot ovat kiinni 21.12.2015-6.1.2016. Lisätietoa: http://www.ouka.fi/oulu/kirjasto/etusivu.

Leikkimielinen jalkapallo-ottelu ja info

Järjestimme torstaina 15.10. leikkimielisen jalkapallo-ottelun vanhempien ja oppilaiden välillä. Peli päättyi tiukan väännön jälkeen tasan 2-2. Pelin jälkeen nautimme Puhuvetissa mehua ja pullaa. Tulevaisuuden Kaukovainio-hankkeen projektipäällikkö Mervi Uusimäki kertoi samalla ulkoilualueiden ja puistojen kunnostuksesta. Katso kuvia.

http://mediaoulu.fi/2015/10/katso-video-kaukovainiolla-nautittiin-yhdessa-olosta/

Kutsu

Kaukovainion alueella on kesän aikana tehty mittavia puisto- ja virkistysalueiden uudistustöitä. Töiden taustalla on Asuinalueiden kehittämisohjelman rahoittama Tulevaisuuden Kaukovainio -hanke. Kaukovainion koti-koulutoimikunta haluaa yhdessä Tulevaisuuden Kaukovainio -hankkeen ja Kaukovainio-Hiironen-yhteistyöryhmän (KaHi)  kanssa juhlistaa virkistysalueiden valmistumista ja käyttöönottoa järjestämällä leikkimielisen jalkapallo-ottelun Tinatien kentällä to 15.10. klo 17 vanhempien ja oppilaiden välillä. Kutsu.

Esikoululaisten uimakouluviikko

Esikoululaisten uimakouluviikko on 12.10-16.10.2015.

Valmistavan opetuksen oppilaat elokuvan teossa

Kaukovainion valmistava luokka osallistui 16. -18.9.2015 Videovankkurin järjestämään dokumenttityöpajaan tehden oman lyhytelokuvan. Videootit ry on tamperelainen yhdistys, joka on saanut tukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä maahanmuuttajaoppilaiden kanssa tehtäviin dokumenttiprojekteihin. Katso kuvia työpajasta tästä.

Perheliikuntaleikkikoulut

Perheliikuntaleikkikoulut Kainuun puistossa tiistaisin ja torstaisin klo 10-11.

Kiddiejam ryhmät

KiddieJam ryhmät Kaukovainion koululla launtaisin - tanssin iloa 3-6 v. lapsille.

Elorieha Kaukovainiolla

Lauantaina 29.8. vietettiin perinteistä Eloriehapäivää Kaukovainiolla. Kaukovainio-Hiirosen asukkaat ja Hiirihaukkatalon väki olivat aktiivisesti mukana päivillä. Päivien ohjelmassa oli mukana myyjäisiä, seinäkiipeilyä, haitarinsoittoa, karaokea, pomppulinnaa ja monenlaista muuta mukavaa. Sääkin oli loistava. Katso kuvia.

Lukuvuoden 2015-2016 aloitus

Koulu alkaa keskiviikkona 12.8 klo 9. Ensimmäinen koulupävä päättyy klo 12. Opettaja/luokanvalvoja tiedottaa seuraavien koulupäivien ajoista ja uudesta lukujärjestyksestä ensimmäisten koulupäivien aikana.

Kuvia toukokuun toiminnastamme:

1. Naamiaiset torstaina 30.4.

Tervetuloa pyöräilemään!

Tour de Kids -pyöräilytapahtuma järjestetään 21.5 klo 18.00 alkaen Hiirosen ulkoilupuistossa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sivuilta http://www.terva-ajot.fi ja mainoksestaTervetuloa pyöräilemään!

Perjantai 15.5.

Ensi viikon perjantai 15.5. (helatorstain jälkeinen perjantain) on koulussamme vapaapäivä.

Kestävän kehityksen teemaviikko 13.-17.4.

Hiirihaukkatalossa vietetään kierrätysaiheista teemaviikkoa. Kaikille oppilaille on järjestetty aiheeseen liittyvää ja ikätasolle soveltuvaa toimintaa nukketeatteriesityksestä aina Ruskon jätekeskuksen tutustumiskäyntiin saakka. Kierrätysaiheisen teemaviikon tavoitteena on kannustaa kaikkia Hiirihaukkatalolaisia toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Teemaviikon aikana järjestetään lisäksi mm. uusiokäytetyistä farkuista tehty Farkkua, Farkkua!-näyttely, Huoneen pienoismallikilpailu, Kierrätysarpajaiset ja kierrätysvaatteista suunniteltu Muotinäytös.

Koodikoulua Kaukovainiolla

Hiirihaukkatalolla perehdyttiin keskiviikkoiltana 18.3. ohjelmointiin. Kahdeksannen luokan valinnaisen tietotekniikan ryhmät osallistuivat KoodiOulun järjestämään Koodikouluun. Katso kuvia.

Hiihtopäivä

Vietimme koko koulun yhteistä hiihtopäivää perjantaina 27.2. Hiirosen ulkoilualueella. Katso kuvia.

Kalevalajuhla

Vietimme perinteistä ja vähän uudenlaistakin Kalevalajuhlaa torstaina 26.2. Katso kuvia.

Hiihtolomaviikolla robottileiri!

Koodioulu, Taidemuseo ja Tietomaa järjestävät yhteistyössä koululaisten hiihtoloman viileimmät menot. Tuhti paketti ohjattua tekemistä koodauksen, tieteen ja tekemisen parissa! Lisätietoa hiihtoloman viileimmistä menoista.

Yhdeksäsluokkalaiset : Yhteishaku 24.2-17.3.​

Opetushallituksen tiedote

Lukuvuoden Symppikset

Valitsimme perinteisesti ystävänpäivän tämän lukuvuoden symppikset. Katso kuva.

Päiväleiritoimintaa talvilomalla 2.-6.-luokkien oppilaille

Kaukovainion koululla järjestetään päiväleiritoimintaa 2.-6.-luokkien oppilaille talviloman 2.-6.3. aikana. Leirille mahtuu mukaan 20 oppilasta. Leirille voi osallistua joko koko viikoksi tai osaksi viikkoa.

Leirin ohjelmassa on talvista menoa mäenlaskun ja hauskojen talviolympialaisten muodossa sekä muuta mukavaa tekemistä, kuten kädentaitoja, temppuratailua ja kokkailua. Leiripäivät alkavat kello 9 ja päättyvät kello 15. Valmistamme joka päivä lounaan. Leirille otetaan mukaan omat eväät iltapäiväksi. Leiri on maksuton.

Päiväleirille voi ilmoittautua 20.2. mennessä soittamalla koulumentori Heidi Hännikäiselle numeroon 050 383 4489 ja palauttamalla hänelle ilmoittautumislomakkeen, jonka oppilas saa soiton jälkeen mukaan kotiinsa.

Konservatorion konsertti

Konservatorion ammattiopiskelijat kävivät pitämässä Hiirihaukkatalossa kaksi keikkaa torstaina 5.2. Samalla he kertoivat konservatoriossa opiskelusta. Katso kuvia.

Tärkeää tietoa yhteishausta 9.luokkalaisille ja huoltajille

Tiedote huoltajille ja Liite huoltajille.

Kiristääkö nuttura, onko pipo tiukalla?

Tule mukaan 6.-8. luokan vanhemmille suunnattuun vanhempain vertaisryhmään. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia vanhempana olemisesta muun muassa seuraavien teemojen kautta: arvot ja arki, murrosikäinen ja hänen maailmansa sekä murrosikäisen kasvattajana. Lisätietoa ryhmästä.

Erikoisluokille haku 30. tammikuuta mennessä

Ohjeita liikuntaluokalle hakemiseen

Joulujuhla

Vietimme perinteistä joulujuhlaa tiistaina 16.12. Tupa oli jälleen täynnä ja tunnelma lämmin ja jouluinen. Katso kuvia.

Itsenäisyysjuhla

Hiirihaukkatalon itsenäisyysjuhlaa vietettiin perjantaina 5.12.
Katso kuvia.

OULU MUST GO ON - Oulun erikoisluokkien gaalailta!
18.11.2014 | 18.00-19:30 | Madetojan sali

Klikkaamalla kuvaa näet mainoksen suurempana.


Päiväleiritoimintaa Kaukovainion koululla syyslomalla

Oulun Setlementtinuoret ry järjestää päiväleiritoimintaa Kaukovainion koululla 20.–24.10.2014 (ma-pe). Leiri on tarkoitettu 1.-6-luokkalaisille. Leirille voi osallistua joko koko viikoksi tai osaksi viikkoa. Leirin teemana on YK:n päivä sekä tutustuminen eri kulttuureihin. Tutustumme kulttuureihin muun muassa leikkien ja pelien, musiikin, tanssin, kädentaitojen ja ruoanlaiton merkeissä.

Leirille ilmoittaudutaan soittamalla koulumentori Heidi Nyrhiselle numeroon 050 383 4489 16.10. mennessä ja palauttamalla ilmoittautumislomakkeen hänelle. Ilmoittautumislomakkeen saa soiton jälkeen.

Leiri on suunnattu ensisijaisesti Kaukovainion koulun oppilaille ja on heille maksuton. Jokainen leiripäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 15.00. Leiripäivään sisältyy lounas. Leirille otetaan mukaan omat eväät iltapäiväksi.

Lisätietoja leiristä:
Anna-Stiina Effe, lapsi- ja nuorisotyön koordinaattori
puh. 0400 832 344
anna-stiina.effe@oulunsetlementti.fi

Koko perheen syysretki Virpiniemeen

Koulumentorit,nuorisotoimi sekä MLL järjestävät syyslomalla 21.10. koko perheen syysretken Virpiniemeen seikkailullisissa merkeissä. Lähtekää koko perheellä mukaan! Ohjelmaan kuuluu seikkailurata, temppurata, frisbeegolfia, pelejä ja leikkejä sekä makkaranpaistoa. Retkelle on kuljetus koululta lähtevällä bussilla. Bussi lähtee koulun parkkipaikalta kello 9 ja paluumatka Virpiniemestä kello 14:30. Retki on perheille maksuton.

Sitovat ilmoittautumiset koulumentori Heidi Nyrhiselle perjantaihin 10.10. mennessä puhelimitse (050 383 4489) tai Wilman kautta. Ilmoita lähtijöiden nimet, iät ja erityisruokavaliot. Paikkoja on rajoitetusti.

Hiirihaukkatalolla keskiviikosta perjantaihin avointa nuorisopalveluiden kerhotoimintaa 1.-6.-luokkalaisille

Tässä on upea mahdollisuus hyödyntää palvelua, joka antaa lapselle aikuisten ohjaamaa ja tukemaa tekemistä iltapäivisin! Toimintaa järjestetään keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 14-16 Vapriikkisolussa Mediapajassa.

Tilassa on vapaan pelailun ja leikkimisen lisäksi mahdollisuus ohjattuun toimintaan. Keskiviikkoisin on tarjolla erilaisia kädentaitoja ja perjantaisin 3.-6.-luokkaisilla on mahdollisuun pelata sählyä Haipakassa.

Hiirihaukkatalon kerhot – löydä lapselle harrastus!

Tänä syksynä kiinnitämme huomiota erityisesti kerhotoimintaan osana koulumme hyvinvointiteemaa: "JOKAISELLE LAPSELLE YKSI HARRASTUS, JOKAISELLE LAPSELLE YKSI KAVERI". Toivomme, että kannustatte lapsia osallistumaan ja sitoutumaan kerhotoimintaan - nyt siihen on erinomainen mahdollisuus. Tutustu kerhotarjontaan!

Näytä vanhemmat uutiset.

 

Sivistys- ja kulttuuri-palveluiden tiedotteet Sivistys- ja kulttuuri-palveluiden tiedotteet