Käyttäjätunnukset

Oppilaiden käyttäjätunnukset

Kun oppilaan tiedot syötetään kansliassa hallinto-ohjelmaan, oppilaalle muodostuu automaattisesti käyttäjätunnus domainiin (koulun koneille kirjautumiseen) ja sähköpostiin. Tunnus muodostuu etunimen ja sukunimen kahdesta ensimmäisestä kirjaimesta ja nelinumeroisesta järjestysnumerosta, eli on muotoa etsu0001. Salasanaan arvotaan satunnaisia merkkejä. Sähköpostissa kirjautumiseen käytetään sähköpostiosoitetta, joka on oppilailla muotoa tunnus@eduouka.fi (esim. etsu0001@eduouka.fi).

Opettajien käyttäjätunnukset

Kun opettajan tiedot syötetään kansliassa hallinto-ohjelmaan, niin opettajalle muodostuu automaattisesti käyttäjätunnus domainiin (koulun koneille kirjautumiseen) ja sähköpostiin. Tunnus muodostuu etunimen ja sukunimen kahdesta ensimmäisestä kirjaimesta ja nelinumeroisesta järjestysnumerosta, eli on muotoa etsu0001. Salasanaan arvotaan satunnaisia merkkejä. Sähköpostissa kirjautumiseen käytetään sähköpostiosoitetta, joka on opettajilla muotoa etunimi.sukunimi@eduouka.fi .

Wilma-järjestelmän tunnukset

Huoltajat luovat itselleen oman käyttäjätunnuksen Wilmassa. Koulun kansliasta saa avainkoodin, jolla liitetään tunnusta tehtäessä oman lapsen tiedot näkymään juuri luodun oman käyttäjätunnuksen alla. Käyttäjätunnukseen voi liittää useampia lapsia. Kaikki Uuden Oulun alueen kouluissa olevat lapset voi liittää tunnuksen alle.

Oppilaat saavat tunnuksen Wilmaan omalta opettajalta. 

Avaa Wilma