6Aika-hankkeet Oulussa eri organisaatioiden toteuttamina

< Takaisin

Hyvinvointiyritykset kiertoon, OAMKHyvinvointialan yritykset kiertoon hankkeessa uudistetaan ja kehitetään hyvinvointi- ja terveysalan yritystoimintaa rakentamalla yhteinen alueelliseen toimijoiden verkosto, joka tukee omistajavaihdoksia metropolialueella ja Oulun seudulla. 

Hankkeessa luodaan uudenlaista TKI-yhteistyötä ammattikorkeakoulujen, hyvinvointialan pk-yritysten sekä muiden yritysten omistajavaihdoksia ja kehittämistä tukevien kumppaneiden kanssa. Kumppaneita ovat mm. alueelliset yrittäjäjärjestöt, kaupunkien kehittämispalvelut ja TE-toimistot. Olemassa olevia rakenteita käyttämällä hanke tukee omistajanvaihdoksia ja alat ylittävää yhteistyötä. 

Metropolialue ja Oulun seutu ovat vahvoja yrittäjyysalueita. Hankkeeseen rakennettavissa piloteissa hyödynnetään alueellisia vahvuuksia. Yritysten uudistumisen ja omistajanvaihdoksen kautta tuetaan yritysten uudistamista ja jatkuvuutta. Oulun seudun ja metropolialueen hyvinvointialan yritysten tueksi rakennetaan ammattikorkeakoulujen kautta toimivat omistajanvaihdosverkostot Helsingin, Espoon, Vantaan ja Oulun ammattikorkeakouluissa.

Hankkeen hallinnoija on Metropolia Ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina ovat Laurea, Haaga-Helia Oulun ammattikorkeakoulut. Rahoittajana on Uudenmaaliitto 6Aika EAKR ohjelman kautta.

Hyvinvointiyritykset kiertoon -hanke on osa Suomen kuuden suurimman kaupungin yhteistä 6Aika-strategiaa, jossa kehitetään avoimempia ja älykkäämpiä palveluita. Tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja.

01.10.2016 - 31.03.2019

Yhteyshenkilö: Mika Paldanius, OAMK

https://hyvinvointiyritys.com/

Hanke on päättynyt, tuloksia löydät kootusti 6Aika-sivuilta.

 

 

Jakolinkki

Vipuvoimaa EU:lta