Ajankohtaista - Turvallinen Oulu

< Takaisin

Miten keskustella lapsen kanssa väkivallan jälkeen? -kuuntele Turvallinen Oulu -podcastin uusi jakso

Turvallinen Oulu Podcastin neljännessä jaksossa keskustellaan siitä, miten väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneen lapsen tai nuoren kanssa tulisi puhua siten, että keskustelu tukee lasta sotkematta mahdollista asiaan liittyvää poliisitutkintaa.

Asiantuntijavieraana Marika Laakkonen-Linna, joka toimii OYS:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian yksikössä psykologina sekä kehittää THL:n Barnahus-hankkeessa lasten väkivalta- ja seksuaalirikosten tutkintaa ja uhrien hoitoa. Toisena asiantuntijavieraana jaksossa kuullaan oikeuspsykologi ja Poliisiammattikorkeakoulun lehtori Jasmin Kaunisto. Jasmin kouluttaa poliiseja lasten kohtaamiseen poliisityössä ja tutkimaan lapsiin kohdistuneita rikoksia. Hän opettaa psykologiaa myös Oulun ja Itä-Suomen yliopistoissa.

Lue Mun Oulun juttu aiheesta kokonaan tästä (julkaistu 22.9.2020)

 

Kuuntele Turvallinen Oulu -podcastin neljäs jakso: Miten keskustella lapsen kanssa väkivallan jälkeen? Soundcloudissa tästä linkistä.

Kuuntele Turvallinen Oulu -podcastin neljäs jakso: Miten keskustella lapsen kanssa väkivallan jälkeen? Spotifyssa tästä linkistä. 

 

 

Kuvassa Marika Laakkonen-Linna sekä Jasmin Kaunisto

Jakolinkki