Ajankohtaista

< Takaisin

Kaupunkien aika on nyt – 6Aika-tilaisuus 7.4. klo 9-12

Kaupungit ovat avainasemassa, kun ratkaistaan isoja globaaleja haasteita. Ratkaisemiseen tarvitaan käytännönläheistä ja ihmiskeskeistä lähestymistapaa ja vahvaa yhteistyötä. Siksi Suomen kuusi suurinta kaupunkia ― Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere ja Oulu ― ovat kehittäneet kaupunkeja yhdessä. 
 
Tervetuloa kuulemaan kansainvälisiä ja kotimaisia huippuasiantuntijoita kaupungeille ajankohtaisista teemoista. Tilaisuus on suunnattu erityisesti päätöksentekijöille ja kaupunkikehittämisen asiantuntijoille kaikissa Suomen kaupungeissa ja valtionhallinnossa.
 
Tilaisuuden juontaa toimittaja Baba Lybeck. Osa puheenvuoroista pidetään englanniksi. Tilaisuus on maksuton. 
 

Ilmoittautuminen ja tilaisuuden ohjelma
 

6Aika on Suomen kuuden suurimman kaupungin – Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun ja Oulun – yhteinen kestävän kaupunkikehittämisen strategia. Strategialla vastataan haasteisiin, joita kaupungistuminen tuo ja kehitetään kaupunkeja entistä älykkäämmiksi sekä vastataan  palveluilla kaupunkilaisten aitoihin tarpeisiin.  6Aika-hankkeita rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Euroopan sosiaalirahasto (ESR), kuutoskaupungit ja muut hanketoteuttajat sekä Suomen valtio. Rahoittavana viranomaisena EAKR-rahoituksen osalta toimii Uudenmaan liitto ja ESR-rahoituksen osalta Hämeen ELY-keskus.

Jakolinkki