Oulun kaupungin kehittämissalkut

Kaupunginhallituksen hyväksymät kehittämissalkut (KH 22.9.2014) ovat osa kaupunkistrategian Oulu 2020 linjauksista johdettuja toteuttamis- ja toimenpideohjelmia. Kehittämissalkuissa toteutetaan projekteja, joissa hyödynnetään ulkopuolisia rahoituslähteitä ohjelmakaudella 2014 - 2020.

Kehittämissalkut ovat:

Näiden lisäksi ovat myös ulkopuolisella osarahoituksella toteutettavat investointihankkeet sekä elinkeinopoliittiset yrityskehityshankkeet.

Oulun kaupungin kehittämissalkut -esite

Hankkeet tietokannassa (valitse kehittämissalkku)

6Aika - Suomen suurimpien kaupunkien yhteistyöstrategia
   NEW! Tutustu kaikkiin Oulun alueen 6Aika-hankkeisiin

Ajankohtaista

< Takaisin

Kaupunkimme-yhteistyöverkosto 20.2.2019 pääkirjastolla - tervetuloa mukaan!

 


Hei oululainen!


Oletko kiinnostunut oman asuinalueesi yhteisötoiminnasta, lähidemokratian vahvistamisesta ja kaupunkikehittämisestä?

Oulun kaupungin kuntalaisvaikuttamisen ja yhteisötoiminnan tiimi järjestää osana Kaupunkimme-festivaalia Kaupunkimme –yhteistyöverkoston lanseeraustilaisuuden pääkirjaston Laiturilla.

Kutsumme Kaupunkimme-yhteistyöverkostoon mukaan kaikki osallisuuden ja yhteisötoiminnan edistämisestä, lähidemokratian vahvistamisesta ja kaupunkikehittämisestä kiinnostuneet oululaiset.

Aikaisemmissa suuralueiden yhteistyöryhmissä mukana toimineet ja nykyiset ja tulevat asukasiltojen aktiivit: lämpimästi tervetuloa keskustelemaan verkostoitumisesta ja toiminnan suunnasta.

Asuinalueet ylittävän verkoston tavoitteena on, että kaikilla oululaisilla on samat mahdollisuudet toimia, osallistua ja vaikuttaa asuinalueellaan ja koko kaupungissa.

Tule kehittämään osallistuvaa Oulua!

Jakolinkki

Oulun kaupungin projektipalvelut

  • Käyntiosoite work Isokatu 9, Oulu
  • Postiosoite postal Sähköposti: projektipalvelut (at) ouka.fi 90015 OULUN KAUPUNKI (Postiosoite: PL 1, 90015 OULUN KAUPUNKI)
  • Puhelin Kehityspäällikkö Sari Matinheikki (Salkkukokonaisuus, ympäristösalkku, infrahankkeet) cell 044 703 2014
    Ohjelmakoordinaattorit cell
    Sari Hyvärinen (Kaupunkikulttuurisalkku, Hyvinvointisalkku, projektien ja salkkujen viestintä) cell 044 703 1317 Nina Himsworth (Työllisyyssalkku, BusinessOulu) cell 050 5728533 Juha Sirviö (Digitaalinen agenda -salkku, Oulun Digi) cell 050 569 5281 work Talouskoordinaattori Anne-Maria Simojoki cell 050 563 4235
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Vipuvoimaa EU:lta