Oulun kaupungin kehittämissalkut

Kaupunginhallituksen hyväksymät kehittämissalkut (KH 22.9.2014) ovat osa kaupunkistrategian Oulu 2020 linjauksista johdettuja toteuttamis- ja toimenpideohjelmia. Kehittämissalkuissa toteutetaan projekteja, joissa hyödynnetään ulkopuolisia rahoituslähteitä ohjelmakaudella 2014 - 2020.

Kehittämissalkut ovat:

Näiden lisäksi ovat myös ulkopuolisella osarahoituksella toteutettavat investointihankkeet sekä elinkeinopoliittiset yrityskehityshankkeet.

Oulun kaupungin kehittämissalkut -esite

Hankkeet tietokannassa (valitse kehittämissalkku)

6Aika - Suomen suurimpien kaupunkien yhteistyöstrategia
 

Tutustu kaikkiin Oulun alueen 6Aika-hankkeisiin

Ajankohtaista

< Takaisin

YLEISÖN RAKASTAMA LUMO LÄHESTYY

Lumo-valofestivaalin valmistelut alkavat jo tiistaina, tulossa myös liikennejärjestelyjä keskustaan

 

Lumo-valofestivaali avautuu yleisölle jälleen ensi viikolla, 22.-24. marraskuuta, Oulussa ja lähialueilla. 

Kansansuosikiksi noussut festivaali tuo luonnollisesti mukanaan poikkeusjärjestelyjä liikenteeseen keskustan alueelle.

”Festivaalin pääpaino on tänä vuonna Hupisaarilla, joten emme odota suuria ruuhkia, mutta autot kannattaa silti jättää keskustan ulkopuolelle tai parkkihalleihin. Näin joukkoliikennekin pääsee kulkemaan paremmin”, neuvoo festivaalin tuottaja Anna Lanas.

Festivaalin rakentaminen aloitetaan jo tiistaina 19. marraskuuta, jolloin esimerkiksi Kirkkokadun kaupungintalon edusta suljetaan väliltä Asemakatu-Hallituskatu. Lisäksi poistuu käytöstä Kirkkokatu 9:n parkkipaikka, eli LäpiTapiolan edustan pysäköintialue. Nämä poikkeusjärjestelyt ovat voimassa 25. marraskuuta asti.

”Tänä vuonna teosten paikat ja reitit ovat merkitty aiempaa näkyvimmillä opasteilla. Omaan kännykkään voi lisäksi ladata ilmaisen Citynomadi-aplikaation, johon teokset on merkitty selkeästi”, sanoo ohjelmapäällikkö Jarkko Halunen.

Valofestivaalin järjestäjät kannustavat myös kaikkia ihmisiä, yrityksiä tai toimijoita valaisemaan kotinsa, toimitilansa, pihansa tai vaikka polkupyöränsä, ja lähettämään niistä valokuvia tapahtuman sosiaalisen median sivuille.

Lumo-reitti on tänä vuonna pituudeltaan noin neljä kilometriä, joka on juuri sopiva viikonlopun reippailuun.

”Tietysti sääolosuhteet voivat tuoda festivaaliin omat haasteensa, mutta jos jokainen noudattaa varovaisuutta liikenteessä niin autoilla kuin pyörilläkin ja käyttää tarvittavia heijastimia ja valaisimia, niin kaiken pitäisi sujua hienosti. Tärkeintä on, että ihmiset tulevat nauttimaan ainutlaatuisista valoteoksista ympäri Oulun", lisää Halunen.

Lisäksi keskustaravintolat tarjoavat yhteistyössä Lumo-valofestivaalin kanssa erityisen Lumo-menun ja pikkuherkkuja on yleisölle tarjolla Lumo-kojussa kaupungintalon edessä. 


Lumo Light Festival Oulu - Lumo-valofestivaali  22.-24.marraskuuta kello 16-22.

 

Koko ohjelma: www.ouka.fi/lumo 

Valokuvia teoksista: //ouluntapahtumapalvelut.kuvat.fi

Facebook: www.facebook.com/Lumoulu

 

Jakolinkki

Oulun kaupungin projektipalvelut

  • Käyntiosoite work Isokatu 9, Oulu
  • Postiosoite postal Sähköposti: projektipalvelut (at) ouka.fi 90015 OULUN KAUPUNKI (Postiosoite: PL 1, 90015 OULUN KAUPUNKI)
  • Puhelin Kehityspäällikkö Sari Matinheikki (Salkkukokonaisuus, ympäristösalkku, infrahankkeet) cell 044 703 2014
    Ohjelmakoordinaattorit cell
    Sari Hyvärinen (Kaupunkikulttuurisalkku, Hyvinvointisalkku, projektien ja salkkujen viestintä) cell 044 703 1317 Nina Himsworth (Työllisyyssalkku, BusinessOulu) cell 050 5728533 Juha Sirviö (Digitaalinen agenda -salkku, Oulun Digi) cell 050 569 5281 work Talouskoordinaattori Anne-Maria Simojoki cell 050 563 4235
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Vipuvoimaa EU:lta