OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Jalkapalloseurat innostavat pelaajiaan lukemaan

Tervarit Juniorit innostaa pelaajiaan lukemaan ja haastaa Oulu lukee -kampanjaan mukaan myös muita urheiluseuroja. Haasteeseen ovat lähteneet mukaan:

Tervarit Juniorit

AC Oulu

Haukiputaan Pallo

JS Hercules

Yhteistyön merkeissä jalkapalloseurat saavat kirjastosta lukuvinkkejä pelimatkoille ja turnausreissuille. Joukkueenjohtajille, pelaajien vanhemmille ja pelaajille toimitetaan kirjalistoja ja pelaajia haastetaan hakemaan kirjastosta luettavaa mukaan pelireissuille. Tervarit Juniorit ry. haluaa jatkaa haastetta houkuttelemalla muut urheiluseurat lukemaan ja kertomaan omista lukijapelaajistaan Oulu lukee! -kampanjan puitteissa. 

Lisätietoja: Ville Luotola, toiminnanjohtaja, Tervarit Juniorit ry., ville-luotola(at)tervaritjuniorit.fi, 044 360 9229 ja 

Mervi Vaara, palvelupäällikkö, Oulun kaupunginkirjasto, mervi.vaara(at)ouka.fi, 044 703 7340.

Jalkapalloseura, toimi näin!

Kun seurasi lähtee mukaan Oulu lukee! -kampanjaan, kerro siitä sosiaalisessa mediassa #oululukee. Viestinnässä voitte hyödyntää kampanjan materiaaleja.

Tulostakaa seuranne pelaajille tältä sivulta löytyviä kirjavinkkilistoja. Voitte myös innostaa junioreita  osallistumaan 300 minuutin lukuhaasteeseen.

 

Kuvassa vas. Aaron Korkala ja Jesse Kainu © Tervarit Juniorit Ry

 

Futislistat tulostettavaksi

Ikäluokka U8-U10, tulostettava lista (pdf)

Ikäluokka U8-U10, tulostettava lista (pdf)

 

Ikäluokka U10-U13, tulostettava lista (pdf)

Ikäluokka U10-U13, tulostettava lista (pdf)
 

Ikäluokka U13-U15, tulostettava lista (pdf)

Ikäluokka U13-U15, tulostettava lista (pdf)