Kampanjat ja lukuhaasteet 2020

Oulun kaupunginkirjasto pyrkii edistämään lukemista ja kirjaston käyttöä monin eri tavoin. Yhtenä välineenä ovat erilaiset lukukampanjat ja haasteet.

 

Luetaan! Lukuiloa liikkeellä


 

Vuonna 2020 on käynnissä Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan yhteinen kampanja, Luetaan! Lukuiloa liikkeellä. Kannustamme kaikkia mukaan, pienikin lukuliike ja lukuteko on tärkeä! Ideoi ja hulluttele vapaasti hyvä asian puolesta. Jaa omat lukutekosi somessa tunnisteella #lukuiloaliikkeellä #lukuliike #oululukee.

Lue lisää Luetaan! Lukuiloa liikkeellä -kampanjasta. Markkinointimateriaaleja voi vapaasti käyttää lukemista edistävissä tapahtumissa ja teoissa.


Oulu lukee!Oulu lukee! on kaikkien oululaisten oma lukukampanja. Vuonna 2019 kirjasto haastoi kaikki oululaiset lukemaan ja osallistumaan kampanjaan. Teemavuoden jälkeenkin Oulu lukee jää elämään. Jaa omat lukukokemuksesi somessa tunnisteella #oululukee.
Oulu lukee -kampanjan verkkosivuilta löydät markkinointimateriaalia.

Oulu lukee -kampanjan yhteydessä julkaistut lukuhaasteet:


Pohjoinen lukuhaaste 2020Pohjoinen lukuhaaste haastaa lukemaan kirjoja, joita ei ehkä tavallisesti lukisi. Haastetta voi suorittaa asuinpaikasta riippumatta. Jaa haasteeseen osallistumisesi somessa tunnisteella #pohjoinenlukuhaaste #oululukee #lukuiloaliikkeellä. Haasteen 25 tehtävää löydät haasteen verkkosivuilta.

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube