OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Keskiviikon kirjailija

Haluatko tulla kirjastoon esittelemään omaa kirjallista tuotantoasi?

Keskiviikon kirjailija -tilaisuudet pidetään varaustilanteen mukaan pääkirjaston tapahtumatila Laiturissa tai maakuntakokoelmahuoneessa (3. krs). Tilat ovat maksutta varattavissa kirjallisuuden esittelyyn keskiviikkoisin klo 17.30-20. Itse tilaisuuden alkamisajankohta on klo 18.
 

Näin varaat

Tilanvaraukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen tietopalvelu.kirjasto(a)ouka.fi viimeistään kuukautta ennen tilaisuutta. Kirjastosta tulee vahvistus siitä, onko tila käytettävissä.
 

Oulu-huoneen ja tapahtumatila Laiturin varustus

Oulu-huoneessa on tilaa 30 henkilölle, Laituriin puolestaan mahtuu noin 50 hengen yleisö. Kummassakin tilassa on valkokangas ja dataprojektori, mutta Keskiviikon kirjailijalla tulee olla esityksessä oma tietokone mukana.
 

Tilaisuuden tiedotus

Tilaisuudesta tiedottaminen voidaan hoitaa yhteistyössä kirjaston kanssa. Tällöin kirjastolle tulee lähettää tiedottamista varten painokelpoinen (tarpeeksi suuriresoluutioinen) kuva itsestäsi tai esiteltävästä teoksesta. Lisäksi tarvitaan teoksen nimi sekä lyhyt kuvaus kirjailijasta ja teoksesta (tai linkki lisätietoihin). Kirjasto tiedottaa Keskiviikon kirjailija -tilaisuudesta seuraavasti:

  • ilmoitus kirjaston kotisivujen tapahtumiin sekä Oulun kaupungin tapahtumasivuille
  • facebook-tapahtuma
  • paperijulisteet & sähköiset julisteet Oulun kaupunginkirjaston toimipisteisiin

Halutessasi voit itse lisätä tapahtuman Kalevan menokalenteriin.

 

Keskiviikon kirjailijan vastuut

Keskiviikon kirjailija huolehtii tilaisuuden avauksesta, juonnosta tai mahdollisen haastattelun järjestämisestä. Tilaisuudessa ei ole kirjaston henkilökuntaa.

Keskiviikon kirjailija -tilaisuuksissa tulee noudattaa kirjaston käyttösääntöjä.

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube