Luku- ja Musaopas - Kirjasto - Oulun kaupunki

Luku- ja Musaopas


Luku- ja Musaoppaat auttavat löytämään uutta lukemista ja kuunneltavaa. Täytä lomakkeelle toiveesi ja mieltymyksesi. Voit tilata kirja- tai levylistan sähköpostiisi, kirja- tai levypaketin valitsemaasi kirjastoon tai tavata Luku- tai Musaoppaan henkilökohtaisesti.

Etsitkö luettavaa? Lukuopas auttaa!

 Etsitkö luettavaa? Lukuopas kartoittaa toiveesi ja valitsee niiden perusteella kirjoja luettavaksesi tai lähettää sähköpostiisi suosituslistan. Voit halutessasi myös varata keskusteluajan lukuoppaalle.

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja lähetä lomake. Jos haluat tavata lukuoppaan henkilökohtaisesti, varaa aika erikseen Varaamosta kirjautumalla omalla kirjastokortin numerolla ja salanumerolla. Vastaamme sinulle viiden arkipäivän kuluessa.

Millaisia kirjoja haluaisit lukea? Mainitse esimerkkejä kirjoista, joista pidät. Kerro, mikä niissä oli mielestäsi hyvää.

Mitä et halua lukea? (Esim. väkivaltaisia kirjoja.)

Muita toiveita?

Valitse yksi vaihtoehto

Mistä kirjastosta haluat noutaa suositellut kirjat?
Missä kirjastossa haluat tavata lukuoppaan?
Etunimi:
Sukunimi:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
 

Etsitkö kuunneltavaa? Musaopas auttaa!

 

Etsitkö musiikkia? Etkö löydä sopivaa kuunneltavaa, nuotteja soitettavaksi tai kirjallisuutta musiikista? Musaopas kartoittaa toiveesi ja valitsee sinulle esimerkiksi 5-10 cd-levyä, nuottia tai kirjaa tai lähettää sähköpostiisi suosituslistan.

Jos haluat tavata musaoppaan henkilökohtaisesti, varaa aika erikseen Varaamosta kirjautumalla omalla kirjastokortin numerolla ja salanumerolla.

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja lähetä lomake.

Millaisesta musiikista pidät?

Mitä et halua kuunnella? Mainitse esimerkki.

Mitä odotat musaoppaalta?

Valitse yksi vaihtoehto

Etunimi:
Sukunimi:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
 
Facebook Instagram Twitter YouTube