Muut palvelupisteet

Keskustan palvelukeskuksen kirjasto

 

Oulun kaupunginkirjastolla on lainattava kokoelma Keskustan palvelukeskuksen kahviossa. Kokoelmaa vaihdetaan säännöllisesti.

Kirjastosta voivat lainata palvelukeskuksen asukkaat sekä ne, joilla on voimassaoleva Oulun palvelusäätiön asiakaskortti.

Palvelukeskuksesta lainatut kirjat on palautettava palvelukeskukseen eikä sinne voi palauttaa muualta lainattua aineistoa. 

Osoite: Nummikatu 24, 90100 Oulu

Kirjakaappi

 

Kirjakaappi sijaitsee Oulun uimahallilla Raksilassa, Pikkukankaantie 3. Kirjakaappi on asiakkaiden käytettävissä uimahallin aukioloaikoina. Kirjakaappiin mahtuu n. 175 kirjaa. Aineistoa on lapsille, nuorille ja aikuisille. Oulun kaupunginkirjasto huolehtii Kirjakaapin ylläpidosta ja aineiston vaihtamisesta Kirjakaappiin.

Lainaamiseen tarvitaan OUTI-kirjastokortti sekä siihen liitetty PIN-koodi. Lainaaminen tapahtuu RFID-tekniikkaa eli etätunnistusta hyödyntäen. Kirjoissa on RFID-tunnisteet, joista automaatti tunnistaa lainaan menevät ja palautetut kirjat. Aineiston laina-aika on 2 viikkoa. Kirjakaapin kokoelma näkyy OUTI-verkkokirjastossa ja lainat voi myös uusia. Kirjat palautetaan kirjakaappiin tai mihin tahansa OUTI-kirjastoon. Kirjakaappiin voi palauttaa vain sieltä lainattua aineistoa.

Kirjakaapin ongelmatilanteissa kannattaa ensisijaisesti ottaa yhteyttä Karjasillan kirjastoon sen aukioloaikoina. Muina aikoina yhteyttä voi ottaa kirjaston keskitettyyn asiakaspalveluun. Myös uimahallin palvelupiste auttaa tarvittaessa.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä:

Otamme mielellämme palautetta vastaan Kirjakaapin toiminnasta.
Lähetä palautetta