Oksan hyllyltä - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

Tutustu myös näihin

Syyskuun kirjabloggarin vinkit

"Olen IT-alalla työskentelevä nainen, joka innostui pari vuotta sitten kirjabloggaamisesta. Lukupäiväkirjamainen blogini ei syväanalysoi, vaan koettaa välittää rennolla otteella lukutunnelmia ja kirjavinkkejä.
 
Lukenut olen 'aina', ja kirjamakuni vahvasti fiktioon kallellaan. Pidän hyvistä romaaneista, dekkareista, sarjakuvista, fantasiasta, nuortenkirjoista. Lukuhaasteet tuovat lisämielenkiintoa lukemiseeni."
 


Kati Närhi: Seitsemäs vieras

Suosikkityttöni Agnes on palannut uuden albumin kera! Kati Närhen Seitsemäs vieras osoittautui todelliseksi herkkupalaksi dekkarien ystävälle, sillä luvassa on sarjakuvamuotoisia arvoituksia kartanomiljöössä.

Saatavuus

Zadie Smith: Valkoiset hampaat

Valkoiset hampaat on kerronnaltaan ja sisällöltään täyteläinen romaani. Lauseet pursuavat sanoja ja yksityiskohtia, henkilöitä on muutaman ohuemman romaanin verran. Pohjois-Lontoon lähiön asukkaiden elämä levittäytyy lukijan eteen värikkäänä, kimuranttien sukupuiden ja inhimillisten heikkouksien sävyttämänä.

Saatavuus

Alexandre Dumas: Monte-Criston kreivi 

Mittava klassikkoromaani vei kevyesti mukanaan.  Edmondin ja lukuisten sivuhahmojen seurassa viihdyin niin lomarannan aurinkotuolissa kuin kotosalla. Reiluun tuhanteen sivuun mahtuu juonenkäänne jos toinenkin, ja tapahtumapaikkoja löytyy mm. Roomasta ja Pariisista, jonka seurapiireihin kirjan loppuvaiheet pääosin sijoittuvat.

Saatavuus


 

Takaisin kirjablogeihin