OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Tapahtumayhteistyö kirjaston kanssa

 

Onko sinulle teema, jolle haluaisit saada lisää näkyvyyttä tai laajentaa keskustelua aiheesta? Oulun kaupunginkirjasto tarjoaa tiloja maksuttomiin ja kaikille avoimiin tapahtumiin. Jos tapahtuman sisällöt edistävät kirjaston tavoitteiden toteutumista, kirjasto voi olla mukana yhteistyökumppanina. Tällöin kirjasto tarjoaa tapahtumaa varten tilan maksutta ja voi avustaa tilaisuuden suunnittelussa ja tapahtuman markkinoinnissa.

Toivotamme tervetulleeksi kansalaisvaikuttamista, osallisuutta ja yhdenvertaisuutta tukevat tapahtumat. Kirjaston avoimia tiloja ei ole kuitenkaan tarkoitettu poliittisten tai uskonnollisten järjestöjen järjestämiin tilaisuuksiin. Kirjastoissa on vuokrattavia tiloja, jotka voivat sopia poliittisten ja aatteellisten kokousten tai kutsuvierastilaisuuksien järjestämiseen tapahtuman luonteesta riippuen. Kirjasto voi kuitenkin evätä tilojen käyttöoikeuden, jos tapahtumanjärjestäjän arvot ovat ristiriidassa kirjaston toiminta-ajatuksessa esitettyjen arvojen kanssa.

Oulun kaupunginkirjaston tiloissa ja tapahtumissa noudetetaan Turvallisemman tilan periaatteita. Tutustuthan näihin etukäteen ja huolehdit, että niitä noudatetaan myös järjestämässänne tapahtumassa.

 

Lisätietoa kirjaston tarjoamista tiloista

Oulun kaupunginkirjastolla on 24 kirjastoa ja kaksi kirjastoautoa, joissa on erilaisia tiloja tapahtumille ja kokouksille. Kirjaston tiloja voidaan vuokrata maksullisesti tai luovuttaa maksutta ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien käyttöön. Kirjasto toimii tässä tasapuolisesti ja edistää monipuolista ja laaja-alaista kumppanuustoimintaa. Osa kirjaston tiloista on maksullisia, esimerkiksi jos tilaisuus on yksityistilaisuus tai kirjasto ei toimi yhteistyökumppanina. Voit tiedustella näitä tiloja suoraan kirjastosta.

Löydät tilojen kuvaukset ja lisätietoja Varaamo-palvelusta. Voit varata esim. erilaisia kokous-, tapahtuma- ja näyttelytiloja. Tilojen varaus tehdään Varaamossa kirjautumalla omalla kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Voit tehdä varauksen myös kirjastossa. Jos tarvitset apua tilan valintaan, ota suoraan yhteyttä kohdekirjastoon tai kirjaston keskitettyyn asiakaspalveluun. Kirjastojen yhteystiedot löydät kirjaston verkkosivuilta. Keskitettyyn asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Ota yhteyttä kohdekirjastoon vähintään kuukausi ennen tapahtuman kaavailtua ajankohtaa.

Osa tiloista on varattavissa myös kirjaston omatoimiaikana. Tutustu omatoimikirjastojen varattavien tilojen varaussääntöihin.

Tilojen esteettömyyteen voit tutustua Suomi.fi-palvelussa. Kirjoita hakusana ”Kirjasto”, valitse kohta ”Hae haluamastani kunnasta” ja Kirjoita kunnan nimi ”Oulu”. Saat lisätietoja tilojen esteettömyydestä myös kysymällä kirjastosta.

Kirjaston logo

 

Lataa logo png-muodossa

Lataa valkoinen logo png-muodossa

 

Logoa ympäröivä suoja-alue on logon O-kirjaimen korkuinen ja levyinen.