Kysy meiltä! - Verkkotietopalvelu

Tarvitsetko apua tiedonhaussa? Tuottavatko läksyt tai etätehtävät haasteita? Mistä löytyy e-aineistoja? 

Kirjaston keskitetty verkkotietopalvelu vastaa lasten, nuorten ja aikuisten tiedonhaun pulmiin sekä kirjaston palveluita koskeviin kysymyksiin. Tiedonhaun kysymyksiin pystymme vastaamaan parhaiten sähköpostitse tai chatin kautta.

Verkkotietopalvelun yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä arkisin klo 9-15. 

Lähetä kysymyksesi verkkotietopalvelun sähköpostiin alla olevalla lomakkeella.
Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse, puhelimella tai chatillä.

info.kirjasto@ouka.fi

puh. 08 558 47337 

Kysy verkkotietopalvelulta
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Kysy kirjastonhoitajalta

Oulun kaupunginkirjaston henkilökunta vastaa myös valtakunnallisen Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun kautta tuleviin kysymyksiin. Lähetä kysymyksesi palvelun verkkolomakkeella ja saat vastauksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän kuluessa. Saatat löytää vastauksen palvelun vanhoista kysymyksistä, joten tutustu niihinkin.

 

Kirjastokortti ja e-asiakkuudet

Uusille ja kirjastokortin kadottaneille asiakkaille luotiin väliaikaisia e-asiakastunnuksia Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen e-aineistojen käyttöön kirjastojen ollessa kiinni. Väliaikaiset tunnukset poistettiin 15.6.2020 ja kirjaston käyttöä voi tämän jälkeen jatkaa hankkimalla kirjastokortin normaalin käytännön mukaan käymällä kirjastossa.

Jos olemassaolevaan kirjastokorttiin liitettyä PIN-koodia ei ole tai se on kadonnut, uuden saa OUTI-verkkokirjaston kirjautumisikkunassa olevan Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla asiakastietoihisi kirjattuun sähköpostiosoitteeseen. Ongelmatilanteessa voi ottaa yhteyttä kirjaston keskitettyyn asiakaspalveluun.

 

Celian aineistot

Celian palvelut on tarkoitettu niille, joille painetun tekstin lukeminen on vamman, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi hankalaa. Lisätietoja varten ota yhteyttä keskitettyyn verkkotietopalveluun. Tietoa Celiasta palvelun verkkosivuilla.

 

E-kirjat, e-lehdet, musiikkipalvelut,
elokuvien suoratoisto
ja tietokannat

Palautetta kirjastolle?

Oulun kaupunginkirjaston vinkit verkkoaineistoihin

Käytä kirjastoa käymättä kirjastossa

Lasten kirjaston verkkovinkit

E-aineistoja ja tiedonhakua verkossa, verkkovinkit kouluille

 

eKirjaston palveluiden käyttöohjeet videoina