Jääli– Hönttämäki-ladulla väliaikainen kiertoreitti Polvikankaalla - Ajankohtaista - Liikunta ja ulkoilu - Liikunta ja ulkoilu - Oulun kaupunki

Ajankohtaista

< Takaisin

Jääli– Hönttämäki-ladulla väliaikainen kiertoreitti Polvikankaalla

Jäälin ja Hönttämäen välinen kuntorata ja latuyhteys on ollut poikki Polvikankaalla alueen rakennustöiden vuoksi. Kuntoilijoille on nyt valmistunut väliaikainen kiertoreitti Polvikankaantien ja Nelikkotien välille. Hiihtokuntoiseksi väliaikaisreitti saadaan, kun lumimäärä on riittävä.

Liikuntapalvelut huomauttaa, että kyseessä on väliaikainen latuosuus, jonka laatu ja turvallisuusolosuhteet eivät vastaa pysyväisluonteisen ladun tasoa. Reitillä on muun muassa valaisematon metsäosuus sekä tien ylitys, jossa tulee varautua suksien kantamiseen. Tien ylitys sijaitsee alueella, jossa liikkuu muun muassa työmaaliikennettä ja muuta raskasta kalustoa. Väliaikaisreitin käyttö tapahtuu jokaisen kuntoilijan omalla vastuulla. Katso kiertoreitti kartasta.

Kiertoreitti toteutettiin yhteistyössä paikallisen asukasyhdistyksen kanssa. Vakituiselle kuntoratareitille rakennetaan uusi silta, Kievarinreitin ylikulkukäytävä.

Sukset ladulla.

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!