Ajankohtaista

< Takaisin

Liikuntapalvelut mukana Oulu oivaltaa -päivässä 22.11.

Oulun kaupungin liikuntapalvelut osallistuu Oulu oivaltaa -päivään perjantaina 22. marraskuuta järjestämällä koko perheen luistelutapahtuman ja Raatin uimahallin 60-vuotissyntymäpäivät. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Koko perheen luistelutapahtumaa vietetään klo 17-19 Raksilan tekojääkentällä (Urheilukatu 3). Tapahtuman ohjelmaan sisältyy vapaata luistelua musiikin tahtiin, pipolätkää, luistelurasteja, yhteinen disco sekä Kiimingin Kiekko-Poikien järjestämä parajääkiekon näytösottelu. Parajääkiekkoa on mahdollista myös kokeilla itse.

Tapahtumassa ovat mukana lisäksi Kiekko-Laser Juniorit, Suomen Luisteluliitto, Oulun kaupungin liikuntapalvelut sekä kirjastoauto Onneli. Ota siis kirjastokortti mukaan! Tuttuun tapaan mukana menossa on myös Loikka-Leijona.

Raatin uimahallin 60-vuotissyntymäpäivää juhlitaan Raatin liikuntakeskuksessa, jossa on esillä valokuvanäyttely Raatin avajaisista sekä Raatin stadionin historiasta.

Ala-aulassa tarjoillaan kahvit klo 8-15. Marja Toiviainen muistelee Raatin ensimmäisiä vuosia klo 12. Pertti Haipola (harmonikka) ja Silja Lassila (viulu) musisoivat klo 11-12 ja 14-15.

Juhlalounas tarjoillaan kahviossa klo 10.30–15 hintaan 9 euroa.

Voit myös osallistua maksulliseen vesivoimisteluun kuntoaltaalla klo 13.

Tervetuloa!

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!