Suosituimmat palvelut

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Yleiskuva Oulun uimahallista sisältä.

Ajankohtaista

< Takaisin

Unelmien liikuntapäivä tarjoaa liikkumisen iloa ympäri Oulua perjantaina 10.5.

Tervetuloa viettämään Unelmien liikuntapäivää Hietasaareen, Tuiran uimarannalle, Kiiminkiin ja Haukiputaalle perjantaina 10. toukokuuta! Päivä tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia viettää päivää liikunnan merkeissä. Koko perheelle suunnattu liikuntapäivä on maksuton.

Hietasaari täyttyy liikuntatapahtumista

Hietasaaressa parikymmentä eri tahoa tarjoaa liikunnallista ohjelmaa kaikenikäisille klo 16-19. Tule kokeilemaan esimerkiksi jousiammuntaa, läskipyöräilyä, kalastusta, rantalentopalloa ja -jalkapalloa, melontaa, puistojumppaa, kettingin heittoa sekä koeajamaan upouusia kaupunkipyöriä Sykkeleitä.

Purjehduksen saloihin voi tutustua kauko-ohjattavilla veneillä ja perheen pienimmille on tarjolla optimistijollan kyytiä. Hietasaareen parkkeeraa myös Eikka-bussi, jossa voit käydä kehonkoostumusmittauksessa. Luvassa on myös lintujen ja kasvien tunnistusta, erä- ja ensiaputaitojen hiomista, sauvakävelylenkki ja kepparit-esterata. Erityisryhmille on tarjolla soveltavia pelejä ja leikkejä.

Rantareitin nuotiopaikalla voi paistaa makkaraa ja kahvia ja mehua voi ostaa pientä korvausta vastaan.

Potnapekka kuskailee osallistujia ilmaiseksi pääkirjastolta Hietasaareen klo 16 ja 17.30.

Uintia ja saunomista Tuirassa

Tervetuloa uimaan ja saunomaan Tuiran uimarannalle (Koskitie 58) klo 16-19. Tarvitset vain pyyhkeen ja uikkarit mukaasi.

Lapsille on järjestetty lähiluontoretki, jossa voit luuppien avulla tutkia luontoa. Tapahtumassa myydään mm. kahvia ja mehua.

Liikkuen Kiiminki puhtaaksi

Kiimingissä Unelmien liikuntapäivää vietetään ploggingin eli roskajuoksun merkeissä klo 17-19. Tavoitteena on kerätä lenkkeilyn lomassa mahdollisimman paljon roskia reitin varrelta. Lähtö ja maali sijaitsevat Liikuntakeskus Kimmokkeen (Viitantie 23) pihalla. Reitti ja lähtöaika ovat vapaavalintaiset. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Kiimingissä voit tutustua myös uuteen Riento-erikoispyörään Senioritalon etupihalla (Terveystie 3) klo 12-14. Rientopyörä on kahdenajettava sähköavusteinen polkupyörä, jonka ajonhallinta on keskitetty avustajalle. Asiakkaan tehtäväksi jää ohjata sekä polkea mukana.

Haukiputaalla kuntorasteja, Bocciaa ja maastopyöräilyä

Haukiputaalla järjestetään kuntorasteja, joille startataan Haukiputaan yhtenäiskoululta klo 16-18. Jatuliin pääsee pelaamaan Bocciaa klo 14-16. Lisäksi luvassa on ohjattu maastopyöräretki lähimaastoon. Mukaan pääsee Jatulin pääoven edestä klo 16 ja klo 17.

Katso tarkemmat tiedot Hietasaaren, Kiimingin ja Haukiputaan tapahtumista ja tapahtumapaikoista sivulta: www.ouka.fi/liikuntatapahtumat

Tapahtumat järjestää Oulun kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa.

Olympiakomitean Unelmien liikuntapäivä 10. toukokuuta on toteutettu jo kolmena vuonna liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivänä. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan yhdessä ja löytämään uusiakin tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivä on täyttynyt iloisista tapahtumista ja tempauksista eri puolilla Suomea ja vakiinnuttanut paikkansa yleisesti tunnettuna liikkumisen päivänä. Tänä vuonna erityisteemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä.

Jakolinkki

Oulun kaupungin liikuntapalvelut

 • Postiosoite postal PL 10, 90015 Oulun kaupunki
 • Puhelin Liikuntaluuri ma-to klo 9-10
  work 08 5584 1707
  Asiakaspalvelunumero Oulu10
  work 08 558 55800
  Oulun kaupungin puhelinvaihde
  work 08 558 410
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Oulu – Suomen liikkuvin kunta 2018

pokaali, naiset, hymy, ulkoliikuntapuisto

Katso myös

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/liikunta