Hakuohjeet Hakuohjeet

Vuokrattavat liikuntapaikat

Tilaaja ja tuottaja laativat liikunta-alueiden ja liikuntalaitosten palveluiden järjestämisestä sopimuksen, jossa määritellään tulevalle kaudelle/vuodelle tuottettavat palvelut ja niiden sisältö.

Hakuajat ja hakuilmoitus

Kausikohtaisia harjoitus- ja kilpailuvuoroja haetaan varausyksikön suunnittelemien hakuaikojen mukaisesti. Hakuajat julkaistaan liikunnan ja ulkoilun internetsivuston ajankohtaisissa sekä lehdessä. Ilmoitus julkaistaan vähintään kuukausi ennen kausivuorojen alkamista. Hakuaika määritetään vähintään kahdeksi viikoksi ilmoituspäivästä lukien. Ilmoitukseen sisällytetään tieto siitä, mihin mennessä vuoron saaneille vahvistetaan myönnetty vuoro. 
Vuoroja voi hakea myös hakuaikojen ulkopuolella. Hakuaikana tulleet hakemukset käsitellään ensin, ja sen jälkeen tulleet käsitellään saapumisjärjestyksessä. Myönnetyistä vuoroista lähetetään varausvahvistus sähköpostiin tai tarvittaessa postitse. 

Hakulomake

Kausikohtaisia harjoitus- ja kilpailuvuoroja haetaan tätä tarkoitusta varten laaditulla hakulomakkeella. Lomakkeen kääntöpuolelta löytyvät täyttöohjeet, hakemuksen palautusosoite sekä tieto myönnettyjen vuorojen vahvistamisesta. Koulusalivuoroja haetaan koulun liikuntasalin harjoitusvuoron hakulomakkeella.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

- haetaanko vuoroa aikuisille vai junioreille (alle 18-vuotiaille)

- mitä liikuntalajia varten vuoroa haetaan

- mitä sarja-/harrastustasoa varten vuoroa haetaan

- mille kentälle/liikuntapaikalle vuoroa haetaan

- mille viikonpäivälle, kellonajalle ja toimintakaudelle vuoroa haetaan

- onko kyseessä rekisteröity urheiluseura

- hakijaseuran/yhteisön yhteys- ja laskutustiedot sekä vuoron vastuuhenkilö

Täytetty hakulomake toimitetaan postitse osoitteeseen Oulu10-palvelut, PL 27, 90015 Oulun kaupunki (Käyntiosoite: Torikatu 10, 90100 Oulu).