Rekisteröityminen Rekisteröityminen

Voit rekisteröityä Timmi-varausjärjestelmän käyttäjäksi joko yksityishenkilönä tai organisaation (seura, yhdistys, yritys) edustajana. Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen.

Rekisteröidy yksityishenkilönä tai yhteisön edustajana

Yksityishenkilönä saat tunnukset automaattisesti sähköpostiisi. Yksityishenkilönä rekisteröityessäsi et voi varata vuoroa seuralle tai muulle yhdistykselle, vaan sinun tulee rekisteröityä organisaation edustajana.

Rekisteröityessään asiakas hyväksyy varausjärjestelmän käyttöoikeusehdot. Ajantasalla olevat ehdot on luettavissa myös täältä.

Rekisteröityminen organisaation edustajana

Seuran tai yhteisön edustajan rekisteröityminen käsitellään liikuntapalveluiden varausyksikössä. Mikäli rekisteröidyt organisaation yhteyshenkilönä, tulee sinun olla seuran tai järjestön hyväksymä edustaja.

Ennen yhteyshenkilön rekisteröitymistä organisaation nimienkirjoitusoikeuden omaava henkilö toimittaa liikuntapalveluille nimilistan henkilöistä joilla on oikeus varata vuoroja organisaation edustajana. Nimilista toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset@ouka.fi

Ilmoittamalla liikuntapalveluille organisaation yhteyshenkilöiksi hyväksyttävät henkilöt, hyväksyy ja sitoutuu se osaltaan myös noudattamaan varausjärjestelmän käyttösopimusehtoja.