Vauvauinnit ja 1–2-vuotiaiden uinnit

Vauvauintien aloittamisikä on 3–6 kk ja vauvan paino vähintään 5 kg. Iäkkäämpien aloittamisesta voi kysyä ohjaajilta. Vauvauinnit järjestetään Oulun uimahallissa Raksilassa ja Vesi-Jatulissa Haukiputaalla.

Ilmoittaudu vauvauintiryhmiin sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoita ryhmään lapsesi hänen omilla tiedoilla. Mikäli ilmoitat lapsesi useampaan ryhmään, ilmoitathan sähköpostitse ryhmäpaikat, jotka voimme perua.  Viesteissä on aina mainittava lapsen nimi ja ryhmän uintipäivä ja kellonaika. Sähköpostiosoitteet Raksilan ja Vesi-Jatulin vauvauinteihin löydät alla olevista alasvetovalikoista.

Vauvauintiin pääsee aikuisten uintimaksulla. Maksua ei suoriteta netissä ilmoittautumisen yhteydessä.

Alhaalta löytyvistä vetolaatikoista löydät Oulun uimahallin tai Vesi-Jatulin yhteystiedot, samoin kuin ajankohtaista tietoa kyseiseen uintipaikkaan.

Koronaohjeet vauvauimareille

  • Uimaan saa tulla vain täysin terveenä.
  • Puku- ja pesutiloissa sekä altaalla pidetään 1-2m etäisyyttä toisiin perheisiin, ryhmät ovat hieman aiempaa pienempiä.
  • Hyvä käsi- ja yskimishygienia. Perinteistä info-tilaisuutta ei järjestetä, infoaminen hoidetaan muulla tavalla.
  • Mikäli uimari tai mukana tuleva aikuinen on määrätty karanteeniin vauvauintiin saapuminen on kiellettyä.
  • Mikäli uimari tai mukana tuleva aikuinen on menossa koronatestiin tai odottaa sen tulosta vauvauintiin saapuminen on kiellettyä.
  • Ulkomailta Suomeen saapuneet osallistujat ovat tervetulleita uimaan kulloinkin voimassa olevien koronaohjeiden mukaisesti; sairastettu tauti, testeissä käynti tai rokotettu.