Vikkelät vekarat

Vikkelät vekarat on Oulun kaupungin liikuntapalveluiden järjestämä lasten liikunnan harrastamista tukeva liikuntaryhmä.

Ryhmä on tarkoitettu 5–13-vuotiaille lapsille, jotka eivät harrasta liikuntaa, jotka tarvitsevat lisätukea liikunnan harrastamisen aloittamiseen, joilla on lievää liikkumisen hankaluutta esim. kömpelyyttä tai lapsille, jotka tarvitsevat liikuntaryhmää painonhallinnan tueksi.

Tarkoituksena on innostaa lapsi ja perhe liikkumaan vapaa-ajallaan ja kenties löytämään oma laji, jota voisi harrastaa enemmänkin.

Ryhmille on kaksi harjoituskertaa viikossa: toinen tunti on saliliikuntaa Oulun kansainvälisen (kv) koulun liikuntasalissa tai Haukiputaan Jatulin liikuntakeskuksessa ja toinen vuoro on uintia Oulun, Raatin tai Vesi-Jatulin uimahallissa. Toimintaa on myös Kiimingissä ja Oulunsalossa. 

Välillä voidaan pitää perhetunteja, jolloin mukaan voi tulla lapsen äiti, isä, mummo, ukki, kummi.

Liikuntaryhmä maksaa 50 € / lukukausi.

Tiedustelut:
p. 044 703 8152
Piia Moilanen
Liikunnanohjaaja
Lasten liikunta
piia.moilanen@ouka.fi
 

Koronan vaikutuksia liikuntapalveluihin

Sisäliikuntatilat on suljettu koronaepidemian vuoksi ainakin 23.5. asti. Joitakin liikuntapaikkoja voivat käyttää rajoitetusti tietyt asiakasryhmät, kuten ikäihmiset. Lue tiedote aiheesta.

Sisä- ja ulkoliikuntapaikat ovat auki alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastuksille. Aikuisten ryhmäharrastaminen voi alkaa ulkona 10.5. lähtien. Lue ohjeet harrastusryhmille.

Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna myös vapaamuotoiseen yksilöliikuntaan. Tulethan vain ehdottoman terveenä liikkumaan ja urheilemaan.

Muista yli 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin ja asialliset yskimis- ja muut hygieniakäytännöt.

Katso voimassa olevat ohjeet ja rajoitukset sivulta www.ouka.fi/korona.

 

Päivitetty 12.5.