Vikkelät vekarat

Vikkelät vekarat on Oulun kaupungin liikuntapalveluiden järjestämä lasten liikunnan harrastamista tukeva liikuntaryhmä.

Ryhmä on tarkoitettu 5–13-vuotiaille lapsille, jotka eivät harrasta liikuntaa, jotka tarvitsevat lisätukea liikunnan harrastamisen aloittamiseen, joilla on lievää liikkumisen hankaluutta esim. kömpelyyttä tai lapsille, jotka tarvitsevat liikuntaryhmää painonhallinnan tueksi.

Tarkoituksena on innostaa lapsi ja perhe liikkumaan vapaa-ajallaan ja kenties löytämään oma laji, jota voisi harrastaa enemmänkin.

Ryhmille on kaksi harjoituskertaa viikossa: toinen tunti on saliliikuntaa Oulun kansainvälisen (kv) koulun liikuntasalissa tai Haukiputaan Jatulin liikuntakeskuksessa ja toinen vuoro on uintia Oulun, Raatin tai Vesi-Jatulin uimahallissa. Toimintaa on myös Kiimingissä ja Oulunsalossa. 

Välillä voidaan pitää perhetunteja, jolloin mukaan voi tulla lapsen äiti, isä, mummo, ukki, kummi.

Liikuntaryhmä maksaa 50 € / lukukausi.

Tiedustelut:
p. 044 703 8152
Piia Moilanen
Liikunnanohjaaja
Lasten liikunta
piia.moilanen@ouka.fi
 

Koronan vaikutuksia liikuntapalveluihin

Sisäliikuntatilat on suljettu koronaepidemian vuoksi ainakin 7.3.2021 asti. Uimahallit ja kuntosaleja on avattu ikäihmisille ja terapiaryhmille. Lue tarkempi tiedote aiheesta.

Aikuisten ja aikuisten+lasten yhteiset ohjatut ryhmät ovat muutoin tauolla. Sisä- ja ulkoliikuntapaikat ovat auki alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminnalle. Lue ohjeet harrastusryhmille.

Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna myös vapaamuotoiseen yksilöliikuntaan. Tulethan vain ehdottoman terveenä liikkumaan ja urheilemaan.

Muista yli 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin ja asialliset yskimis- ja muut hygieniakäytännöt.

Oulun kaupungin koronaohjeet ja -rajoitukset löytyvät kootusti sivulta www.ouka.fi/korona.

 

Päivitetty 19.2.