Vinkkejä Timmin käyttöön

1. Tutustu huolellisesti Timmi-varausjärjestelmän käyttöohjeisiin.
 

2. Liikuntapaikan koko viikon varaustilanteen saa kerralla näkyviin klikkaamalla kalenterikuvakkeesta, rastittamalla kaikki viikonpäivät ja painamalla lopuksi "päivitä". Viikkonumeroista voi myös valita haluamansa viikon. 
 

3. Jos haluat esittää kausivuorohakemuksessa useita vaihtoehtoisia hakukohteita (liikuntapaikkoja tai ajankohtia), sinun ei tarvitse tehdä jokaisesta vaihtoehdosta omaa hakemusta. Vuoroa haetaan ensisijaiseen hakukohteeseen, jonka jälkeen muut vaihtoehdot listatataan järjestyksessä lisätiedot-välilehden lisätietokenttään.  
 

4. Useammin kuin kerran toistuvissa varauksissa (myös kausivuoroissa) vuoron aikaväliksi merkitään varauslomakkeelle se päivämääräväli, jolle vuoroa halutaan hakea. Jokaisesta, samaan kellonaikaan toistuvasta varauksesta ei siis tarvitse tehdä omaa varaushakemusta. 
 

5. Varaushakemuksen lisätiedot-välilehdelle voi merkitä vuoron kannalta olennaisia lisätietoja. Sinne ei kuitenkaan merkitä henkilötietoja yms. luottamuksellista tietoa.  

 

Ongelmatilanteissa kokeile, auttaisiko jokin näistä:

1. Ongelmatilanteita voi esiintyä useissa Timmin mobiilitoiminnoissa, joten toistaiseksi Timmiä suositellaan käytettävän varaus- ja perumistoiminnoissa tietokoneella. Pelkkä varaustilanteiden selaaminen onnistuu myös mobiililaitteilla. 
 

2. Jos Timmi antaa ilmoituksen: “Korjaa alla olevat virheet: Ei oikeutta tehdä varausta tulevaisuuteen valitsemallesi aikajaksolle xx.xx.xxxx”,
vuorohakemuksen aikaväli ylittää kauden, jolle voit tehdä hakemuksia. Tarkista kausivuorojen hakuohjeista löytyvästä hakuaikataulukosta, mikä on hakemasi kauden viimeinen päivämäärä, ja merkitse se hakemukseesi. Hakemus ei onnistu myöskään, jos liikuntapaikka on kiinni valitsemasi aikavälin viimeisenä päivänä.   
 

3. Jos varauksen peruminen ei onnistu, huomioithan, että yksittäisten vuorojen peruminen tapahtuu varauskalenterinäkymästä klikkaamalla kyseistä vuoroa hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla ”peru varaus”. Kausivuorojen perumiset tehdään sähköpostitse liikuntapaikkavaraukset@ouka.fi.  
 

4. Yksittäiset harjoitusvuorot voi perua vain vähintään 72 h ennen kyseistä varausta. 
 

5. Vuoroja voi hakea vähintään 72 h tunnin päähän. Tätä aiemmin tulevista varauksista laitetaan tiedustelua sähköpostitse liikuntapaikkavaraukset@ouka.fi. 
 

6. Timmi antaa ilmoituksen "Ei varausoikeutta", mikäli kyseiseen paikkaan ei ole mahdollista tehdä varaushakemuksia. 
Varaushakemus luodaan klikkaamalla kerran hiirellä kalenterin valkoista aluetta. Myös tuplaklikkaus antaa ilmoituksen “Ei varausoikeutta”. 
 

7. Koulu- ja päiväkotisalien yksittäisiä varauksia ei käyttäjä voi perua, näiden perumiset tehdään sähköpostitse liikuntapaikkavaraukset@ouka.fi.  Poikkeuksena koulut, joihin liikuntapalvelut myöntävät yksittäisiä varauksia. Ne tiedot löytyvät koulusalitaulukosta.