In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Kouluterveydenhuolto Kouluterveydenhuolto

KOULUTERVEYDENHUOLTO PITKÄKANKAAN KOULULLA SYKSYLLÄ 2016

Kouluterveydenhoitaja tapaa oppilaan vuosittain. Lääkärintarkastukset ovat osa laajaa terveystarkastusta, joka tehdään 1., 5., ja 8.-luokan oppilaille. Oppilaan huoltajat kutsutaan mukaan laajaan terveystarkastukseen, tällöin tapaamisessa voidaan keskustella mahdollisista perheen tarvitsemista tukitoimista. Myös muihin kuin laajoihin tarkastuksiin on vanhemmilla mahdollisuus osallistua halutessaan. Olettehan silloin yhteydessä terveydenhoitajaan ajan sopimiseksi. Opettajan palaute oppilaan koulunkäynnistä on osa laajaa terveystarkastusta.

Kouluterveydenhoitaja ja lääkäri kuuluvat koulun oppilashuoltoryhmään, jonka jäseniä ovat pääsääntöisesti myös koulun rehtori, erityisopettaja, koulupsykologi ja koulukuraattori. Ryhmän kokoonpano voi vaihdella koulukohtaisesti.

 

Terveydenhoitajan päivystystunti/ avoinvastaanotto

MA-PE KLO 11.30-12.30

-Päivystystunnilla oppilas voi tulla keskustelemaan mieltään vaivaavista asioista tai oireista.

-Päivystystunnille voi varata ajan etukäteen odotustilan seinällä olevasta ajanvarauslistasta. Listaan kirjoitetaan kellonajan kohdalle oma etunimi tai halutessaan vain nimikirjaimet. Tämä helpottaa oppilaan asioimista terveydenhoitajan luona koulupäivän aikana.

-Huomioithan, että muut ajat on varattu terveystarkastuksille.

-Oppilaat tai heidän vanhempansa/huoltajansa, voivat varata ajan terveydenhoitajalle myös wilman kautta tai puhelimitse.

LUOKAT 1-6:

Terveydenhoitaja Kati Siika-aho p. 0503886928

- keskiviikkoisin Patamäen koululla, torstaisin Pitkäkankaan koululla, muut ajat neuvolan tiloissa

- 6. luokkien oppilaiden akuuttivastaanotosta mm. ensiaputilanteet vastaa Kirkonkylän koululla terveydenhoitaja Marja Kurkela,  muutoin vastuu kouluterveydenhuollosta on th Kati Siika-aholla (terveystarkastukset ja yhteydenotot lapsen asioissa).

LUOKAT 7-9:

Terveydenhoitaja Eveliina Ämmälä, p. 0503886958

- vastaanotto Neuvolan tiloissa

Mikäli terveydenhoitaja ei ole paikalla, hoidetaan kiireelliset asiat Oulunsalon terveysasemalla puh. 08 55873401.

Alle 10-vuotiaan lapsen hoitolomatodistukset saa kouluterveydenhoitajalta puhelimitse. Jätä tarvittaessa soittopyyntö tekstiviestillä. Huomioithan, ettei todistuksia voi kirjoittaa takautuvasti.