In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Pitkäkankaan koulu

  • Käyntiosoite work Opintie 6, Oulu
  • Puhelin Rehtori Seppo Pasanen: cell 050-3886990 Apulaisjohtaja Pia-Riitta Korvenheimo: cell 044 4973085 Apulaisjohtaja Johanna Hankonen: cell 044 4973136 Koulusihteeri Raija Karinkanta: cell 050-3886999 Koulusihteeri Anne Pirilä: cell 0503886996
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Kuraattori Kuraattori

Koulukuraattori on koulun sosiaalityöntekijä, jonka työn tavoitteena on tukea oppilaiden hyvinvointia, arjen sujumista, sosiaalista ja psyykkistä toimintakykyä sekä vuorovaikutussuhteita.  Koulukuraattori voi olla lapsen, nuoren ja perheen tukena esimerkiksi koulunkäyntiin, sosiaalisiin suhteisiin, mielialaan ja elämäntilanteen muutoksiin liittyvissä asioissa tai kun vanhempi kaipaa neuvontaa tai ohjausta lasten ja nuorten elämään tai vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.

Koulukuraattoriin voi ottaa yhteyttä oppilas itse tai hänen vanhempansa. Koulukuraattorin luo voi ohjautua myös esimerkiksi opettajan tai kouluterveydenhoitajan suosittamana. Tavoitteena on löytää myönteisiä ratkaisuja tilanteeseen. Koulukuraattori tekee yhteistyötä tilanteen mukaan sovitusti oppilaan, vanhempien ja koulun henkilökunnan kanssa sekä tarvittaessa muiden yhteistyötahojen, kuten sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa. Keskustelut koulukuraattorin kanssa ovat luottamuksellisia ja vapaaehtoisia.

Oppilaskohtaisen työn lisäksi koulukuraattori osallistuu koulun monialaiseen oppilashuoltoryhmään, työskentelee ryhmien ja luokkien kanssa sekä on mukana kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämisessä.

 

Koulukuraattori Tuija Holm
Puh. 044-4993153
Sähköposti: tuija.holm(at)ouka.fi
Yhteydenottopyynnön voi tehdä myös Wilman kautta.

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut
Opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut / eteläinen aluetiimi