Kesäopetus 2024 Oulun aikuislukiossa

20.03.2024

OPETUSPAIKKA JA AIKATAULUT

Kesäopetus järjestetään lähiopetuksena Kastellin monitoimitalolla osoitteessa Sairaalanrinne 5, Oulu.

Oppitunnit pidetään kello 9.00 – 14.40 joka arkipäivä ti 4.6. – to 13.6.2024. Opintojaksot pidetään aikuisten lukiokoulutuksen uuden opetussuunnitelman mukaan. Jos opiskelet vanhan opetussuunnitelman mukaisesti, niin tarkista vastaavuudet tarvittaessa opinto-ohjaajaltasi.

OPETUKSEEN OSALLISTUMINEN JA OPINTOJAKSON SUORITTAMINEN

Tunneilla on läsnäolovelvoite. Jos poissaoloja tulee yli kaksi kertaa, niin silloin opintojakso keskeytyy. Opiskelija voi valita enintään kaksi opintojaksoa kesäopetuksen tarjottimesta. Opintojakson suurin mahdollinen opiskelijamäärä on 36 opiskelijaa. 

Opintojakson suorittaminen edellyttää sekä opetukseen että mahdolliseen kokeeseen osallistumista ja opintojaksoon kuuluvien tehtävien tekemistä. Kaikki tarvittavat suoritukset ja loppukoe tehdään kesäopetuksen aikana. Suoritusta ei voi täydentää myöhemmin omassa koulussa eikä opintojaksoja voi suorittaa itsenäisesti. Opettaja antaa arvioinnin 20.6.2024 mennessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Kesäopintoihin ilmoittaudutaan Wilmassa 1.5.2023 mennessä. Kesäopetuksen tarjotin näkyy kaikille kaupungin lukioiden opiskelijoille. Jos opiskelija ei pääse ensimmäiselle oppitunnille, esteestä pitää ilmoittaa etukäteen, muuten opiskelupaikan menettää. Peruutuspaikkoja voi tiedustella opettajalta ensimmäisellä oppitunnilla. Poista oma ilmoittautuminen Wilmasta heti, jos et osallistukaan opintojaksolle.

OPETUKSESSA KÄYTETTÄVÄ OPPIMATERIAALI

Tarkasta oppimateriaali Oulun aikuislukion sivuilta ja hanki tarvittava materiaali ennen opetuksen alkua. Maksuttomuuden piiriin kuuluville opiskelijoille oppimateriaalit ovat ilmaisia digimateriaaleja. Ota opiskelupäiville omat eväät mukaan. Kahvia ja keksejä on tarjolla talon puolesta!

Tervetuloa opiskelemaan!