Urheiluseurojen tila-avustus

Avustus on tarkoitettu muiden kuin kaupungin liikuntapalveluiden ylläpitämien harjoitustilojen vuokrauksesta aiheutuneisiin kustannuksiin. Tila-avustus on haettavissa 1.1.2024–31.1.2024 klo 15.00. Avustus on tarkoitettu oululaisille urheiluseuroille.

  • Avustusta voidaan myöntää vain alle 18-vuotiaiden säännölliseen ohjattuun toimintaan. Avustus ei koske tilapäiskäyttöä, leirejä eikä toimistotilavuokria.
  • Avustusta myönnettäessä huomioidaan liikuntatilojen vuokrakustannukset Oulun seudulla muista kuin Oulun kaupungin liikuntapalvelujen ylläpitämistä tiloista. Oulun seudun kunnat ovat: Oulu, Hailuoto, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos ja Tyrnävä.
  • Seurojen omien tilojen osalta on ilmoitettava seuran oman alle 18-vuotiaiden säännöllisen ohjatun toiminnan osuus tilojen käytöstä ja tilojen ylläpitokustannukset, joista on vähennetty ulkopuolisille vuokraamisesta saadut tulot..
  • Kaikista edellä luetelluista asioista on pyydettäessä toimitettava lisätietoja liikuntapalveluihin.

Hakemukseen on liitettävä tositejäljennökset vuonna 2023 aiheutuneista tilojen vuokrakustannuksista. 

Tila-avustusta haetaan ensisi­jaisesti eAsioinnin kautta.

Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. 

Yhdistyksen puolesta asioitaessa tulee kirjautuneella olla tähän myönnetyt Suomi.fi-valtuudet. Myönnettynä pitää olla ”Avustushakemuksen tekeminen”- valtuusasia. Yleiset nimenkirjoitusoikeustyyppiset valtuudet riittävät myös. Hae valtuuksia Suomi.fi:sta.

Lisätietoja eAsioinnista liikuntapalveluiden osalta antaa Olli Heinonen, 040 5351268, olli.heinonen(at)ouka.fi. Tila-avustusta voi toissijaisesti hakea myös hakulomakkeella, jonka saa tarvittaessa Olli Heinoselta. Tila-avustuksen asianumero on OUKA/12356/2023.