Kisatien, Puukkosepänpolun ja Ponnontien katu- ja ympäristösuunnitelma

Kaupunginosat Kiiminki
Kuva, Kisatie.

Kadut ja liikenne -yksikkö lähettää hyväksymiskäsittelyyn Kisatien, Puukkosepänpolun ja Ponnontien (välillä Ponnonkuja - Puukkosepänpolku) peruskorjauksen katu- ja ympäristösuunnitelmat. Suunnittelukohde sijaitsee Kiimingin (130) kaupunginosassa. Alueen voimassa oleva asemakaava on vahvistettu 21.10.1988 (kaavatunnus 255-Ak1988/1).

Kisatietä linjataan uudelleen ja Puukkosepänpolkua levennetään. Alueelle rakennetaan hulevesiverkosto ja vesihuolto saneerataan sekä varmistetaan hulevesitulvareittien toimivuus.

Kohdetta esitetään rakennettavaksi vuonna 2024. Vuoden 2024 lopulliset rakentamiskohteet vahvistuvat vuoden lopulla päätettävässä investointiohjelmassa.


Hankesivulla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman yksityiskohdat ja korkeustiedot tarkentuvat suunnittelun edetessä. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona, pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta: katusuunnitelmat@ouka.fi.

 

Eteneminen

Käynnistysvaihe

Valmis

Ehdotusvaihe

Meneillään

Hyväksymisvaihe

Tulossa

Yhteystiedot

Kohteen sijainti