Luotsiasemantien peruskorjaus

Kaupunginosat Martinniemi
Kuva, Luotsiasemantie.

Kadut ja liikenne -yksikkö on käynnistänyt Martinniemen kaupunginosassa sijaitsevan Luotsiasemantien parantamisen suunnittelun Martinniemen venesataman ja Satamajärventien väliselle alueelle. Suunnittelualueelle laaditaan kadun peruskorjauksen rakennus- ja ympäristösuunnitelmat sekä kunnallistekniset suunnitelmat.

Luotsiasemantie on nykyisellään huonokuntoinen ja päällystämätön katu, joka johtaa Martinniemen venesatamaan. Venesataman peruskorjaus on käynnistetty syksyllä 2022 ja valmistuu tavoiteaikataulun mukaan kesäksi 2024. Luotsiasemantie perusparannetaan voimassa olevan asemakaavan mukaiselle katualueelle. Katu päällystetään ja valaistaan. Kadun alle rakennetaan vesijohto, jätevesi/painejätevesiviemäri.


Hankesivulla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman yksityiskohdat ja korkeustiedot tarkentuvat suunnittelun edetessä. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona, pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta: katusuunnitelmat@ouka.fi.

 

Eteneminen

Käynnistysvaihe

Valmis

Ehdotusvaihe

Valmis

Hyväksymisvaihe

Valmis

Rakentamisvaihe

Tulossa

Yhteystiedot

Kohteen sijainti