Välimaa

Välimaa kiertotalousalue

Välimaan kiertotalousalue on yhteensä noin 150 hehtaarin kokoinen alue, jossa on toimintaedellytykset useammalle toimijalle. Alue sijaitsee Oulussa Kiimingintien (mt 849) varrella noin 7 km Kiimingin taajamasta pohjoiseen. Oulun keskustasta Välimaalle on matkaa noin 28 km. Alueen kehittämisen lähtökohtana ovat materiaalitehokkuus sekä uudet innovatiiviset ratkaisut ja tuotteet. Osallistu rohkeasti kasvavaan teollisuudenalaan ja varaa yrityksellesi alue Välimaalta!

Välimaan kiertotalousalue sijaitsee osoitteessa Sivuvirrantie ja navigaattori löytää osoitteeseen vanhalla nimellä: Sivusuontie 62, 90900 Kiiminki

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Välimaan kiertotalousalueesta ja voimme suunnitella yhdessä toimintaasi sopivan varausalueen.

Yhdessä kiertotalouden kärkeen

Ota yhteyttä

CircVol hanke 2018-2020 

Vuonna 2020 loppuneella CircVol 6Aika-hankkeella pyrittiin edistämään kiertotalouden mukaista liiketoimintaa ja suurivolyymisten teollisten sivuvirtojen ja maamassojen hyödyntämistä maarakentamisessa.

Lue lisää 6Aika-sivuilta.

Kaavat

Kaupunginvaltuuston hyväksymään ja lainvoimaiseen Uuden Oulun yleiskaavaan (liitteineen) on merkitty Välimaan kiertotalousalue merkinnällä ej. Kaavamerkintä tarkoittaa jätteenkäsittelyaluetta.

 

Uuden Oulun yleiskaavakuva

Maakuntakaavat löytyvät Pohjois-Pohjanmaan liiton sivuilta. Myös maakuntakaavassa Välimaan alue on merkitty jätteenkäsittelyalueeksi merkinnällä ej.

Havainnekuva Välimaan tonteista

Välimaan alueen toimijat

Välimaalla halutaan luoda ja kehittää uusia ratkaisuja ja synergiaa kiertotaloustoimijoiden välille. Yhdessä on mahdollista saada aikaan monipuolisia kiertotalousalan työpaikkoja sekä kasvua kiertotaloudesta. Tutustu alueelle sijoittuviin yrityksiin!

Kiertokaari Oy

Lisätietoja nettisivuilta.

Lassila&Tikanoja Oyj

Lisätietoja L&T:n nettisivuilta.

 

Ota yhteyttä