Hiukkavaara, kestävä pohjoinen talvikaupunki

Hiukkavaara on uuden Oulun ja koko Pohjois-Suomen suurin lähivuosikymmenien aikana rakentuva kaupunginosa. Vanhan kasarmialueen ympärille tulee asuntoja noin 20 000 uudelle asukkaalle. Lisäksi uusi Hiukkavaaran keskus palvelee valmistuttuaan noin 40 000 lähiseudulla asuvaa oululaista.

Hiukkavaara on kestävä pohjoinen talvikaupunki – kaupunginosa, joka on käyttäjälähtöinen, älykkään energiatehokas ja neljän vuodenajan kaupunkielämän keskus.

Mistä syntyy hyvä kaupunki ja oma kaupunginosa? Millaisia koteja, pihoja ja kortteleita Hiukkavaaraan pitäisi suunnitella? Ja millaisessa kaupungissa tulevaisuuden hiukkavaaralainen haluaa asua?

Tule mukaan kehittämään Hiukkavaaraa. Tulevaisuuden mallikaupunginosaa suunnitellaan juuri Sinulle.

Osallistuminen ja vaikuttaminen

Ajankohtaista

< Takaisin

Vuokrattavien omakotitonttien haku alkaa lauantaina 16.8.2014 Ympäristötalolla

Oulun kaupungista Kivikkokankaalta, Ritaharjusta, Oulunsalon Niemenrannasta ja Martinniemen Vahtolasta on haettavana yhteensä 148 vuokrattavaa omakotitonttia. Hakuaika alkaa lauantaina 16.8.2014 klo 10-14 teemapäivällä, osoitteessa Solistinkatu 2, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Ympäristötalo.


Vuokrattavat tontit

 • Kivikkokankaan kaupunginosasta                 34 kpl
 • Ritaharjun kaupunginosasta                        89 kpl
 • Oulunsalon Niemenrannan alueelta               18 kpl
 • Martinniemen Vahtolan alueelta                    7 kpl

Teemapäivänä Ympäristötalolla on saatavilla tonttien hakulomakkeita ja esitemateriaalia. Materiaalit on luettavissa internetissä ja hakemuksen voi jättää sähköisesti osoitteessa: www.ouka.fi/tontit/

Sähköiset hakemukset tulee jättää sunnuntaihin 7.9.2014 klo 24mennessä. Kirjalliset hakemukset tulee jättää suljetussa kirjekuoressa viimeistään perjantaina 5.9.2014 merkinnällä "Hakemus omakotitontista". Kirjalliset hakemukset voi jättää Ympäristötalon aulapalveluihin, os. Solistinkatu 2 tai lähettää postitse osoitteella Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, tontit ja asuminen, PL 32, 90015 OULUN KAUPUNKI.

Samalta hakijalta tai samasta kotitaloudesta hyväksytään ainoastaan yksi hakemus. Useampia tontteja voi hakea etusijajärjestyksessä. Varauspäätöksen saatuaan hakijan tulee tehdä tontille tarvittavat tonttikohtaiset maaperätutkimukset perustamistapalausuntoineen.

Lisätietoja:
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, maanmittausteknikko Timo Sarkkinen p. 044 703 2367, maanmittausinsinööri Kari Viik p. 040 575 8082, kartoittaja Sakari Pulkkinen p. 044 703 2613

Jakolinkki

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaavoitus

 • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
 • Postiosoite postal Kirjaamo, PL 71
  90015 Oulun kaupunki
 • Puhelin Kaavoitusarkkitehti
  Leena Kallioniemi work
  044 703 2425
 • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HIUKKAVAARA-esitettä jaetaan Ympäristötalossa.