In English | Tekstin koko A- A+

Amazing Oulu 4.5. Amazing Oulu 4.5.

"Oli huippua kokeilla uusia lajeja ja nähdä kaupunkia."

"Hyvää liikuntaa, kesäkunto saavutettu!"

"I loved cycling all around Oulu. I loved seeing new parts of Oulu. An amazing way to spend a day!"

Toiveenne on kuultu. Oulu yliopiston ylioppilaskunta järjestää jälleen tänä keväänä Amazing Oulu -kaupunkisuunnistuksen lauantaina 4.toukokuuta 2013. Liikunnallinen ja päihteetön tapahtuma pidetään jo seitsemättä kertaa!

Amazing Oulu on elämyksellinen kaupunkiseikkailu, joka noudattelee Amazing Race -tv-sarjan ideaa. Kilpailijat muodostavat neljän hengen joukkueita ja suunnistavat pyörillään ympäri Oulua saamiensa vihjeiden perusteella. Rasteilla joukkueet suorittavat erilaisia liikunnallisia tai kulttuuripitoisia tehtäviä ansaitakseen vihjeen seuraavalle rastipaikalle. Maalissa nopeimmat, tsemppaavimmat ja eniten pisteitä keränneet joukkueet palkitaan!

Uuden Oulun juhlavuoden kunniaksi tapahtuma on avoin kaikille oululaisille, opiskelijoista eläkeläisiin. Kisaan ilmoittautuminen alkaa huhtikuussa, seuraa tiedotusta ja katso www.oyy.fi. Joukkueita on rajallinen määrä (max. 40). Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu on 16e/joukkue. Maksu sisältää osallistumisen lisäksi kisakassin (sis.pientä evästä) ja lounaan maalissa.

Joukkueet starttaavat seikkailuun lauantaiaamuna. Rastitehtäviä on aikaa kiertää noin kuusi tuntia. Koska rastit ovat eri puolella Oulua taittuu matka pyörillä; bussit, henkilöautot ja taksit ovat kiellettyjä. Kisa päättyy maaliin, jossa kisatulosten lisäksi joukkueille tarjotaan lounas ja mahdollisuus peseytymiseen.

Tapahtumalla halutaan kannustaa liikunnalliseen ja tervehenkiseen elämään muiden aktiviteettien ohella. Lisäksi kilpailu antaa mainion mahdollisuuden tutustua paremmin kotikaupunkiimme Ouluun. Tapahtuma on avoin kaikille täysi-ikäisille oululaisille.

"It was really amazing, as the name promised." Mitä vielä tuumit, kokoa tiimi ja lähde kilpailemaan!
Järjestäjä Oulun yliopiston ylioppilaskunta.

Lisätietoa
http://www.oyy.fi/tapahtumat/amazing-oulu/
Amazing Oulu-projektisihteeri, Mariko Palomaa mariko.palomaa(at)oyy.fi 050 388 3009
tai sosiaalipoliittinen sihteeri, Laura Kantomaa soposihteeri(at)oyy.fi 040 526 5821