In English | Tekstin koko A- A+

Flow-sirkus 14.8.-30.11. Flow-sirkus 14.8.-30.11.

Flow-sirkus - Sarja nykysirkuksen huippuja Oulussa

Flow Productions käynnistää vierailevien nykysirkusesitysten tuonnin Ouluun yhteistyössä laajan kulttuuritoimijoiden verkoston kanssa. Esityssarjan nimi on Flow-sirkus ja se käynnistyy Oulun juhlaviikoilta.

Elokuussa nähdään suomalaisen nykysirkuksen kansainvälisesti menestyneimpiin ryhmiin kuuluvat Cie Nuua ja WHS. Luvassa on jongleerausta ja esinemanipulaatiota, taikuutta, akrobatiaa ja tanssia. Myöhemmin syksyllä nähdään Laura Rämän klovnisoolo Osa 5: Muistotilaisuus sekä ilma-akrobaatti Ilona Jäntin Huhu ja muita sooloja. Vierailusarja pyrkii kattamaan nykysirkuksen koko kirjon ja vierailuesityksiä kutsutaan eri puolilta Suomea. Vierailusarjan tuottaa Flow Productions ja kuratoi tanssitaiteilija Pirjo Yli-Maunula.

Vuoden 2013 vierailut järjestetään yhteistyössä Oulun juhlaviikkojen, kulttuuritalo Valveen, uuden Oulun juhlavuoden ja Oulunsalon kulttuuri-instituutin kanssa. Taiteen edistämiskeskus on tukenut hanketta taloudellisesti ja Sirkuksen tiedotuskeskus antaa taustatukea. Myös Oulun Tähtisirkus on mukana hankkeessa siten että sen oppilaille järjestetään vierailevien taiteilijoiden vetämiä työpajoja.

SYKSYN 2013 ESITYKSET:

CIE NUUA: LENTO Valvesalissa ke 14.8.
Jonglöörit Olli Vuorinen ja brasilialainen Luis Santori do Vale sekä heliumpallojen maailma. Esitys yhdistää esinemanipulaation, fyysisen teatteri, akrobatian, nukketeatterin, taikuuden ja tanssia. Kesto 1 h. Lisätietoja.

WHS: ODOTUSTILA Valvesalissa 30.-31.8.
Jonglööri Ville Valo ja taikuri Kalle Nio yhdistävät klassikossaan esineteatteri, taikuuden ja jongleerauksen videoprojisointiin. Esitys kiertänyt yli 30 maassa. Lisätietoja.

LAURA RÄMÄ: OSA 5: MUISTOTILAISUUS Oulunsalo-talossa La 21.9.
Rämän klovnisoolo on esitys rituaaleista, säännöistä ja nähdyksi tulemisen halusta. Osa Rovaniemen kaupunginteatterin ohjelmistoa 2011–12. Lisätietoja.

ILONA JÄNTTI: HUHU JA MUITA SOOLOJA Valvesalissa 29.-30.11.
Oululaislähtöinen ilma-akrobaatti esittää Muualla-, Footnotes ja Huhu-teoksensa vihdoin kotikaupungissaan.

Lippuja saa Valveen lipputoimistosta ja Lippupalvelusta.

Järjestäjä Flow ry.

Lisätietoja: Pirjo Yli-Maunula 0400-938164 tai pirjo@flowprod.fi