In English | Tekstin koko A- A+

Mahdollisuuksien tori 25.5. Mahdollisuuksien tori 25.5.

Oulun Mahdollisuuksien tori on yksi tämän vuoden Uuden Oulun juhlavuoden tapahtumista. Tori yhdistääkin voimansa Lasten- ja nuorten teatterifestivaalin sekä Siivouspäivän kanssa lauantaina 25.5. klo 11–16.

Kaikille kaupunkilaisille ilmainen toritapahtuma tarjoaa jo 24 kerran värikkäitä elämyksiä, musiikkia sekä herkullisia makuja läheltä ja kaukaa. Paikalliset kansalaisjärjestöt pääsevät esittelemään torilla toimintaansa ja vaikuttamismahdollisuuksia kävijöille globaalisti sekä paikallisesti.

Mahdollisuuksien torin teema on tänä vuonna ihmisoikeudet. Tapahtumaa valtakunnallisesti koordinoivan järjestön Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa ry:n kautta tapahtuman yhteistyöjärjestöiksi ovat muodostuneet Plan Suomi, Ihmisoikeusliitto ja YK-liitto. Torilla järjestöjen ja paikallisten toimijoiden lisäksi on tarjolla ohjelmaa paneelikeskustelujen merkeissä, musiikkia paikallisilta muusikoilta kuten Kirsi Helena ja HaVaHu, tanssiesityksiä, Capoeira-Rodaa, Kung Fu:ta ja paljon muuta.

Mikä Mahdollisuuksien tori on?
Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepan koordinoimia Mahdollisuuksien toreja järjestetään vuosittain noin 20 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Tavoitteena on herättää suomalaisten kiinnostus maailmanlaajuiseen yhteisvastuuseen. Mahdollisuuksien torit tuotetaan paikallisin vapaaehtoisvoimin ja niiden tavoitteena on lisätä kansalaisten aktiivisuutta ja vahvistaa suomalaista kansalaisyhteiskuntaa.

Tuo siis oma järjestösi mukaan tapahtumaan, sillä tapahtumasta tulee aina tekijöidensä näköinen. Sähköinen ilmoittautumislomake löytyy tapahtuman nettisivuilta, ja osoitteesta www.kulttuurivoimala.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.4, joten pidä kiirettä, paikkoja on rajoitetusti.

Järjestäjä Kulttuurivoimala – Culture Power Station ry.

Lisätietoa tapahtumaan liittyen voi kysellä osoitteesta oulu(@)mahdollisuuksientori.fi / 0405665784.
Tapahtuman lisätietoja: www.mahdollisuuksientori.fi/oulu
Lehdistökuvia ja lisätietoa median käyttöön: www.mahdollisuuksientori.fi/pressi, sekä http://www.mahdollisuuksientori.fi/paikkakunnat/oulu/2012/kuvagalleria/707

Lisätietoja Oulun Mahdollisuuksien torista:
Torikoordinaattori Maarit Korkala
oulu@mahdollisuuksientori.fi
puh 040-5665784

Tiedottaja
Senni Luosujärvi
senni.luosujarvi@kulttuurivoimala.fi
 

 

 Kuva Janne Körkkö