Höyhtyän suuralueen viheraluetarkastelu, asukaskysely

Tervetuloa kehittämään Höyhtyän viheralueita!

Kysely on osa Höyhtyän suuralueelle kesän 2012 aikana tehtävää viheraluetarkastelua. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa Höyhtyän viheralueiden arvoja käyttäjien näkökulmasta. Lisäksi etsitään tapoja kehittää viheralueita täydennysrakentamisen yhteydessä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään Höyhtyän suuralueen asemakaavoituksessa ja viheralueiden suunnittelussa.

Tarkastelualueeseen kuuluvat Höyhtyän, Nokelan ja Lintulan kaupunginosat sekä osa Karjasiltaa. Tarkastelualueen merkittävimmät yleiset viheralueet ja katuviheralueet on jaettu 26 osaan ja numeroitu.

Tarkastelualueen rajaus ja viheraluejako on esitetty liitekartalla (pdf). Kartta aukeaa uuteen ikkunaan selaimessa. Halutessanne voitte tulostaa kartan vastaamisen avuksi.

Kyselyn vastaukset ovat luottamuksellisia. Halutessanne voitte jättää yhteystietonne ja osallistua 20 matkan bussilipun sekä Oulun kaupungin oheistuotteiden arvontaan. Yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen. Arvonta suoritetaan vastausajan päätyttyä, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Höyhtyän viheralueiden kyselyn vastausaika on päättynyt.
Linkki kyselyn liitekarttaan: Höyhtyän liitekartta (pdf)

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaavoitus

 • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
 • Postiosoite postal Kirjaamo, PL 71
  90015 Oulun kaupunki
 • Puhelin Kaavoitusarkkitehti
  Jere Klami
  cell 044 703 2412
 • Sähköposti
 • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.