Ideakilpailu

Havainnekuva kilpailun 1. palkinnon voittaneesta ehdotuksesta Aura.


Karjasillan koulun ja lähialueen ideakilpailu opiskelijoille. Kilpailun 1. palkinto, nimimerkki Aura, tekijä Senni Suhonen.

Oulun yliopiston Arkkitehtuurin tiedekunta ja Hartela-Forum Oy järjestivät arkkitehtiopiskelijoille ideakilpailun Karjasillan koulun ja lähialueen tulevasta maankäytöstä, toiminnoista ja täydennysrakentamisesta. Kilpailun tarkoituksena oli löytää uusia ideoita alueen tuleville toiminnoille, maankäytölle ja täydennysrakentamiselle. Palkituissa ja lunastetuissa ehdotuksissa oli useita innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja, jotka pyritään kytkemään osaksi Karjasillan alueen jatkokehittämistä. Ideakilpailussa palkituista töistä järjestettyyn 2016 näyttely Ympäristötalon aulassa. 

 

Ideakilpailun tulokset, kuvat palkituista ja lunastetuista ehdotuksista. Kuvat ylärivissä vasemmalta oikealle: nimimerkit Aura, Bastu ja Triangeli. Kuvat alarivissä vasemmalta oikealle: nimimerkit Koto ja Yhden pöydän ääressä.

Ideakilpailun tulokset, kuvat palkituista ja lunastetuista ehdotuksista. Kuvat ylärivissä vasemmalta oikealle: nimimerkit Aura, Bastu ja Triangeli. Kuvat alarivissä vasemmalta oikealle: nimimerkit Koto ja Yhden pyödän ääressä.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaavoitus

 • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
 • Postiosoite postal Kirjaamo, PL 71
  90015 Oulun kaupunki
 • Puhelin Kaavoitusarkkitehti
  Jere Klami
  cell 044 703 2412
 • Sähköposti
 • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.