Tule mukaan!

Haluaisitko osallistua ja vaikuttaa Linnanmaa-Kaijonharjun alueen kehittämiseen, muttet tiedä miten? Alta löydät koottuna monipuolisesti erilaisia ja eri tasoisia tapoja osallistua alueen kehittämiseen. Voit valita mikä sinulle toimii parhaiten omien mahdollisuuksiesi ja elämäntilanteesi mukaan. Osallistumisohjeet tarkentuvat elo-lokakuun aikana.

 

Etkö ehdi mukaan?

Mikäli Kaijonharju kiinnostaa, muttet ehdi tai halua osallistua alla olevin tavoin, voit lähettää työryhmälle sähköpostia osoitteeseen: kaijonharju@ouka.fi

TERVEYSASEMA | ASUKASTILA 2.0.

Kestävä Kaijonharju -hankkeessa pohditaan ja kokeillaan yhdessä, millaisia maksuttomia yhteistiloja juuri Kaijonharjun asukkaat kaipaavat lähelleen. Entisellä terveysasemalla kokeillaan erilaisia tiloja ja niiden käyttämisen tapoja asukaslähtöisesti lokakuusta lähtien. Tervetuloa ideoimaan sekä tekemään ideoita todeksi! Lisää tietoa aiheesta tulee saataville syys-lokakuun aikana.

ASUKASPROJEKTIT

Miten juuri sinä tai yhteisösi edistäisitte Kaijonharjun alueen viihtyvyyttä, yhteisöllisyyttä tai arjen kokemuksia? Entä kuinka asuinalueen kiinnostavimpia ja parhaita puolia voitaisiin tehdä näkyvämmiksi? Projekti-ideoiden ja -toteuttajien haku käynnistetään Asukastila 2.0:n avajaisten yhteydessä. Toteutettaviksi valituille projekteille on tarjolla pienrahoitusta. 

 

WALK IN -TYÖPAJAT

Syksyn aikana hankkeen parissa työskentelevät saapuvat arjesta tuttuihin paikkoihin keskustelemaan sekä keräämään ymmärrystä arjesta ja erilaisista elämisen tavoista Kaijonharjussa. Asukkaiden kokemuksia, ideoita ja suunnitelmia kerätään työpajojen toteutuspaikkoihin nähtäville muistilapuilla ja lomakkeilla. 

 

TYÖPAJAT

Loppuvuoden aikana järjestetään erilaisia teemoitettuja työpajoja ja muita tapahtumia. Lisätietoa tulee saataville alkusyksystä. Tervetuloa mukaan!

 

Yhteys­tiedot

Asumisen asiantuntija

Mikko Autio

p. 044 703 2618 

 

Vastaava tuottaja, kaupunginosakulttuuri

Ville-Mikko Sikiö

p. 050 388 6982

 

Suunnittelija

Joonatan Hamari

 

Sähköposti muotoa

etunimi.sukunimi@ouka.fi

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/kestavakaijonharju