Tule mukaan!

Haluaisitko osallistua ja vaikuttaa Linnanmaa-Kaijonharjun alueen kehittämiseen, muttet tiedä miten? Alta löydät koottuna monipuolisesti erilaisia ja eri tasoisia tapoja osallistua alueen kehittämiseen. Voit valita mikä sinulle toimii parhaiten omien mahdollisuuksiesi ja elämäntilanteesi mukaan.

 

Etkö ehdi mukaan?

Mikäli Kaijonharju kiinnostaa, muttet ehdi tai halua osallistua alla olevin tavoin, voit lähettää työryhmälle sähköpostia osoitteeseen: kestavakaijonharju(ät)gmail.com

KAIJONTUPA / ASUKASTILA 2.0

Kestävä Kaijonharju -hankkeessa pohditaan ja kokeillaan yhdessä, millaisia maksuttomia yhteistiloja juuri Kaijonharjun asukkaat kaipaavat lähelleen. Entisessä neuvolassa (Kalevalantie 5) kokeillaan erilaisia tiloja ja niiden käyttämisen tapoja asukaslähtöisesti. Tervetuloa ideoimaan sekä tekemään ideoita todeksi! 

Tilan voi varata käyttöönsä maksutta oheisella lomakkeella. Katso lista tilan kalustosta.

Pysy kärryillä Kaijontuvan tapahtumista ja kuulumisista seuraamalla sosiaalisen median Kaijontupa-tilejä Facebookissa ja Instagramissa!

ASUKASPROJEKTIT

Miten juuri sinä tai yhteisösi edistäisitte Kaijonharjun alueen viihtyvyyttä, yhteisöllisyyttä tai arjen kokemuksia? Entä kuinka asuinalueen kiinnostavimpia ja parhaita puolia voitaisiin tehdä näkyvämmiksi? Projekti-ideoiden ja -toteuttajien sekä valintaraatilaisten toinen haku on käynnissä 1.7.2022 asti. Toteutettaviksi valituille projekteille on tarjolla pienrahoitusta ja ohjausta toteuttajien tueksi. Kysy lisää kestavakaijonharju(ät)gmail.com ja katso ehdotusten arviointikortti sekä suunnittelupohja!

 

 

WALK IN -TYÖPAJAT

Kevään aikana hankkeen parissa työskentelevät saapuvat arjesta tuttuihin paikkoihin keskustelemaan sekä keräämään ymmärrystä arjesta ja erilaisista elämisen tavoista Kaijonharjussa. Asukkaiden kokemuksia, ideoita ja suunnitelmia kerätään työpajojen toteutuspaikkoihin nähtäville lomakkeilla. Työpajaan voit osallistua jalkautumishetkien ulkopuolella Kaijontuvassa - samalla voit nautiskella kupin kuumaa! Walk in -työpajassa syntyviä ideoita voi olla mahdollista toteuttaa asukasprojektien muodossa.

 

TYÖPAJAT

Kaijontuvalla ja sen läheisyydessä järjestetään erilaisia teemoitettuja työpajoja ja muita tapahtumia, joita asukkaat ovat toivoneet.

(Kunkin tapahtuman linkki avautuu MunOulun tapahtumakalenteriin, josta saat tarkemmat tiedot.)

- Kalakerho ME: tiistai 9.8., ja päättäjäiset lauantai 13.8.

- Kaijonharju Photowalk -valokuvakävelyt lauantaina 13.8., 10.9. ja 29.10.

- Toiveiden Torstait -taidetyöpajat joka kuukauden ensimmäinen torstai.

- Art Being -kansainväliset taidetyöpajat maanantaisin joulukuuhun saakka, kello 18-19:15.

+ Kiinnostaisko sinua järjestää oma tapahtuma tai työpaja Kaijontuvalla? Ota yhteyttä sähköpostitse, niin suunnitellaan yhdessä.

Pysy kärryillä tapahtumista seuraamalla Kaijontupa-tilejä Instagramissa ja Facebookissa. Tervetuloa mukaan!

 

Yhteys­tiedot

Asumisen asiantuntija

Tuomas Räihä

p. 044 703 2618

Vastaava tuottaja, kaupunginosakulttuuri

Ville-Mikko Sikiö

p. 050 388 6982

 

Sähköpostit muotoa

etunimi.sukunimi@ouka.fi

 

Suunnittelija

Joonatan Hamari

kestavakaijonharju(ät)gmail.com

 

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/kestavakaijonharju