OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Lainaa pihapeli kirjastosta

Ilmojen lämmetessä muistuttelemme, että kirjastoista voi lainata erilaisia pihapelejä ja liikuntavälineitä. Nappaa mukaasi kaveri tai useampikin ja lähtekää kirjaston kautta nauttimaan alkukesän auringosta!

Pääkirjaston kolmannen kerroksen musiikkiosastolla on tarjolla kolme pöytätennissettiä, viisi Mölkky-peliä sekä viisi petankkisettiä. Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut lahjoitti pihapelit kirjastolle Mannerheimin puiston avajaisten jälkeen syksyllä 2019 ja nyt ne ovat kaikkien kuntalaisten käytettävissä.

Frisbeegolfkenttien läheisyydessä olevista kirjastoista voi lainata frisbeegolfkiekkosettejä. Settejä on pääkirjaston musiikkiosaston lisäksi Haukiputaan, Kastellin, Kaukovainion, Kellon, Kiimingin, Koskelan ja Oulunsalon kirjastoissa. Frisbeegolfkenttiä löytyy Hiirosesta, Honkimaalta, Kuusisaaresta, Meri-Toppilasta, Peuhusta, Pikkaralasta, Torpanmäeltä ja Virpiniemestä. Yhteen frisbeegolfkiekkosettiin kuuluu kolme kiekkoa ja laukku. Settien lainaus on toteutettu yhteistyössä Oulun Liikuntapalveluiden kanssa.

Oulun lähikirjastoista voi lainata myös muita liikuntavälineitä, esimerkiksi kävelysauvoja ja kahvakuulia, sekä liikuntaväline- ja temppukasseja. Lisätietoa kirjaston verkkosivuilla: https://www.ouka.fi/oulu/kirjasto/tilat-laitteet-ja-valineet

Pelien ja liikuntavälineiden laina-aika on kaksi viikkoa ja ne tulee palauttaa samaan kirjastoon, mistä ne on lainattu. Palautuksen myöhästyessä maksua peritään 0,40 €/päivä.

Lainatilanteen voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta osoitteesta tekemällä haun pelin tai välineen nimellä.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube