Ajankohtaista

< Takaisin

Tervetuloa Vanhempainfoorumiin 7. toukokuuta

Kevään Vanhempainfoorumi pidetään tiistaina 7.5.2019 klo 18–20 Kirkkotorin koulutuskeskuksessa (Asemakatu 5, 90100 Oulu). Kahvia, teetä, suolaista ja makeaa on tarjolla klo 17.30 alkaen. 

Illan aiheina ovat
* Oppilas arvioijana ja arvioitavana nykykoulussa
* Lapset puheeksi -menetelmä 
* Päiväkotien ja koulujen tilakysymysten alueelliset tilannekatsaukset.

Peruskoulun oppilaiden arvioinnista yhteistyön ja osallisuuden näkökulmasta kertovat perusopetus- ja nuorisojohtaja Marjut Nurmivuori ja/tai ohjaava opettaja Pauliina Kanervo.

Oulun kaupungilla on käytössä Lapset puheeksi -menetelmä. Mitä menetelmä tarkoittaa sekä kuinka paljon menetelmää jo käytetään ja miten sitä tarjotaan perheille? 

Tilakatsauksen antavat perusopetuksesta tila-asiantuntija Rami Tuominen ja varhaiskasvatuksesta tila-asiantuntija Kimmo Kääriäinen. Aiheina ovat koulujen ja päiväkotien remontit ja väistötilat sekä alueelliset suunnitelmat lähivuosille 2019-2020. 

Sitovat ilmoittautumiset tarjoilun järjestämisen vuoksi viimeistään 2.5. osoitteessa: https://bit.ly/2UAvSvC. Ilmoittautumislomake löytyy myös osoitteesta www.kouluvanhemmat.fi.

Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan tärkeiden ja ajankohtaisten aiheiden pariin!

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut ja Oulun alueellinen vanhempainyhdistys.

Jakolinkki