Ajankohtaista

< Takaisin

Liikuntapalveluiden ohjaukset ulkokuntoilupuistoissa Kaakkurissa, Kuusisaaressa, Hollihaassa, Pateniemessä ja Hiirosessa alkavat

Oulun kaupungin liikuntapalveluiden ohjaajat tarjoavat maksutonta opastusta ulkokuntoilupuistojen laitteiden käyttöön Kaakkurissa, Kuusisaaressa, Hollihaassa, Pateniemessä ja Hiirosessa. Tarjolla on välineiden käyttöopastuksen lisäksi muun muassa tekniikkaneuvontaa. Ohjaukset sopivat kaikenikäisille.

Ohjaukset alkavat maanantaina 17.5. ja jatkuvat 2.7. asti muutoin, paitsi Hollihaan ohjaus on viimeisen kerran 2.6.

Kaakkurin liikuntamaan ulkokuntoilupuistossa ohjausta on maanantaisin kello 12–13, Kuusisaaressa tiistaisin kello 10–11, Hollihaassa keskiviikkoisin kello 12–13, Pateniemenrannassa torstaisin kello 12–13 ja Hiirosessa perjantaisin kello 10–11.

Ohjauksiin ei ole ennakkoilmoittautumisia. Osallistujamäärää saatetaan joutua kuitenkin rajoittamaan koronatilanteen vuoksi. Koronavirustilanteen vuoksi treenaajia suositellaan käyttämään käsineitä. Turvaväli toisiin ihmisiin tulee olla vähintään 2 metriä, mutta maskia ei tarvitse pitää suorituksen aikana. Tulethan paikalle vain terveenä. Sateella ohjauksia ei järjestetä. Oulun kaupungin kaikki ulkokuntoilupuistot löydät nettisivuiltamme.

Tervetuloa mukaan!

Kaksi naista ulkokuntoilupuistossa.

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!