Ajankohtaista

< Takaisin

Maksutonta asahia ja ulkojumppaa nurmialueilla Raksilassa kesäkuussa

Liikuntapalvelut tarjoaa maksuttomasti asahia sekä jumppaa ulkona nurmialueilla Raksilassa kesäkuun alkupuolelta lähtien.

Asahi

Asahi-ryhmä on kaikille avoin ja sitä pidetään tiistaisin ja torstaisin kello 9.00–9.45 Oulun uimahallin nurmialueella ajalla 1.6.–24.6.2021. Sateella tuntia ei pidetä. Ryhmä on maksuton, eikä siihen ole ennakkoilmoittautumisia, mutta ryhmän koko tarkentuu kulloinkin voimassa olevien koronaohjeistusten mukaan. Asahi on helppo, seisten tapahtuva ja kehoa huoltava liikuntamuoto. Mukaan tarvitset joustavan vaatetuksen ja mukavat kengät. Myös avojaloin voi olla.  Lisätiedot p. 044 703 8046.

Ikäihmisten ulkojumppa

Ikäihmisten ulkojumppa 65 vuotta täyttäneille pidetään Ouluhallin nurmialueella maanantaista torstaihin klo 14.30–15.15 ajalla 7.6.–1.7.2021. Jumppa on maksuton ja sen ohjaavat liikuntaneuvojaopiskelijat. Tunti alkaa kevyellä alkuverryttelyllä, jonka jälkeen tehdään lihaskuntoharjoitteita ja tunti lopetetaan lihashuoltoon. Ota oma jumppamatto mukaan. Kokoontuminen Ouluhallin pääoven edessä. Sateella tuntia ei joko pidetä tai koronatilanteen salliessa tunti pidetään Ouluhallin uudessa tanssisalissa. Ryhmäkoko tarkentuu koronaohjeistusten mukaan. Lisätietoja p. 044 7038123.

Luvassa on rentoja ja mukavia liikuntatuokioita, tervetuloa mukaan!

Ryhmä jumppaa ulkona nurmella Raksilassa.

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!